Валерій КІНАШЕНКО: «Шанси на перше місце в нас все ще залишаються»

Валерій КІНАШЕНКО: «Шанси на перше місце в нас все ще залишаються»

- Не маючи везіння, на такому турнірі на щось розраховувати важко. Перед нами грав BRW-BIK із «Шахтарем». Команда з Володимир-Волинського програла 1:2, але за кількістю моментів мала як мінімум зрівнювати рахунок. Але «Шахтарю» пощастило, а нам – ні. З тієї величезної кількості моментів, які ми створили, потрібно хоча б щось забивати. Знову ж таки, ступінь напруги не дозволила в складних умовах проявити себе. Якщо хлопці хочуть грати на хорошому рівні, вони мають уміти пересилити себе, навіть якщо гра погано складається. Грати проти команд, які свідомо слабкіші, звичайно набагато легше. За весь чемпіонат нам, здається, лише одного разу довелося відіграватися, а пропустила команда 4 або 5 м'ячів у 18-ти матчах, причому за рахунку 5:0 або 6:0 на свою користь. Ігри ж на такому рівні, як фінал ДЮФЛ, дають професійне зростання. Багато емоційних сил забрала вчорашня гра з «Шахтарем», якби ми перемогли, сьогодні у хлопців був би інший настрій, а так негативні емоції таки залишилися, хлопці були пригнічені. Хоча спочатку ми володіли перевагою, першими забили м'яч, але потім пропустили. Молодці, що дотримали необхідну лінію, яку ми планували. Адже перевагою ми володіли, а те, що не забили, звичайно, нещастя, втім, могли й самі пропустити в контратаці.

Шанси на перше місце в нас усе ще залишаються, якщо «Металург» переграє «Шахтар», а ми виграємо у BRW-BIK, щоправда тепер уже не все залежить від нас, доведеться озиратися на суперників. Хоча, якби ми сьогодні перемогли, також усе вирішувалося б в останньому турі.

Загалом, я не маю великих претензій до хлопців, просто на цьому турнірі стало зрозумілим, що деякі футболісти не відповідають цьому рівню. В Києві це не проявляється, а в таких матчах, коли напруга висока, вони не можуть терпіти. А справжній футбол починається лише через не можу, коли частота пульсу величезна, потрібно пам'ятати про те, що казав тренер і в той же час самому приймати правильні рішення. Ми будемо продовжувати боротися, шкода лише, що отримав травму наш провідний гравець – Гайдук. Перелому, начебто, немає, але, напевно, щось серйозне зі зв'язками. Він – мужній хлопець, і просто так не став би кричати. Тож є в нас втрата, будемо ставити тих, хто є.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер