Валерій Кодецький готується зіграти за «Друзів «Динамо»

Валерій Кодецький готується зіграти за «Друзів «Динамо»

Зірковій команді «Динамо» зразка 1986 року будуть протистояти відомі на всю країну люди, які люблять футбол та із задоволенням проводять на зеленому газоні вільний час. До збірної «Друзі «Динамо» увійдуть учасники АТО, політики, бізнесмени, журналісти, музиканти та інші публічні люди.

Офіційний сайт ФК «Динамо» (Київ) представляє учасників майбутнього матчу. Почнемо з одного із найуспішніших українських забудовників, який побудував сотні тисяч квадратних метрів житлової та комерційної нерухомості, генерального директора компанії UDP Валерія Кодецького.

Світ футболу для Валерія відкрив батько. Це знайомство пройшло багато стадій та перетворилося на серйозне захоплення, справжню дружбу із найбільш знаковим футбольним клубом України, київським «Динамо». Із самого дитинства, ганяючи футбольний м'яч у дворі, він прагнув до пізнання технік гри. Тому з великим задоволенням почав відвідувати дитячо-юнацьку спортивну школу. Найстарші спортивні змагання з футболу «Шкіряний м'яч» стали ще однією сходинкою розвитку спортивного потенціалу, а також ареною для відточування футбольної майстерності.

Валерій Кодецький каже, що дружба та любов до «Динамо» була визначена ще в дитинстві. Вона не має меж, зростає з кожною новою грою, з кожною новою перемогою команди. Тепле знайомство з легендами «Динамо» Леонідом Буряком, Олегом Блохіним, Володимиром Мунтяном породжує нові ідеї, концепції, проекти. Валерій пишається знайомством із легендами динамівського футболу. А амбіції та майстерність молодого покоління зірок в особі Андрія Ярмоленка, Артема Кравця дарують упевненість у майбутні чемпіонства «Динамо».

Тренування вихованців дитячо-юнацької школи «Динамо» іноді проходять на базі спортивної інфраструктури столичного житлового кварталу «Новопечерські Липки», створенням та розвитком якого займається Валерій. Не так давно знаменитий футболіст та тренер Володимир Мунтян надихнув Валерія Кодецького на перспективний проект. У рамках сучасного багатофункціонального залу на території «Новопечерських Липок» на постійній основі будуть проводитися змагання й виїзні тренувальні сесії ДЮФШ «Динамо». Реалізацію такого заходу Валерій вважає своєю мрією. Мрія, яка реалізується, яка закріпить узи давньої дружби між пристрасним фанатом та футбольним клубом «Динамо» Київ.

Нагадаємо, 29 травня, у День Києва, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського пройде дружній матч «Кубок Слави Поколінь», присвячений 30-річчю перемоги «Динамо» в Кубку володарів Кубків УЄФА 1986 року. Запрошуємо вболівальників на стадіон! Початок о 14:00, вхід безкоштовний.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер