Валерій Лобановський у десятці «Великих українців»!

Валерій Лобановський у десятці  «Великих українців»!

У телепередачі «Великі Українці», яка виходить на телеканалі «Інтер», була оголошена перша сотня лауреатів. Серед письменників і державних діячів, спортсменів і медиків, філософів і вчених, у сотню також потрапили і футбольні люди, пов’язані з «Динамо» (Київ).

56-у позицію за результатами опитування понад 800 тисяч респондентів посів футболіст «Динамо» 70-80-х років, а зараз тренер Олег Блохін. Немає смислу перераховувати всі заслуги Олега Володимировича. Зазначимо лише, що він є тричі кращим футболістом СРСР, кращим бомбардиром збірної СРСР і чемпіонату СРСР за всю історію, а також володарем «Золотого м’яча».

33-є місце в списку кращим за колишнім динамівцем, а нині гравцем лондонського «Челсі» Андрієм Шевченком. Герой України, заслужений майстер спорту, володар «Золотого м’яча» 2004 року, переможець Ліги чемпіонів у складі італійського «Мілана»…Усі ці заслуги по праву роблять Андрія гідним перебувати серед ста великих українців.

Легендарний тренер «Динамо» Валерій Лобановський поруч із геніальними Миколою Амосовим, Степаном Бандерою, Григорієм Сковородою, Лесею Українкою, Іваном Франком, Богданом Хмельницьким, В’ячеславом Чорноволом, Тарасом Шевченком і Ярославом Мудрим на другому етапі голосування боротиметься за звання Великого українця №1.

Закликаємо вболівальників «Динамо» підтримати кандидатуру Валерія Васильовича. Свій голос за динамівську легенду ви можете віддати наступним чином.

- Надіслати SMS на номер 10310. У тексті необхідно вказати номер 3. Вартість SMS: 1 грн. З ПДВ (для абонентів: Kyivstar, Djuice, МТС, Джинс, life:)

- Зателефонувати за номером 8-900-451-10-03. Вартість дзвінків зі стаціонарних телефонів на території України – 0,30 грн (лише для повнолітніх).

Кількість дзвінків і текстових повідомлень із одного телефонного номера не обмежена.

Голосування завершиться 16 травня 2008 року в прямому ефірі телеканалу «Інтер» під час фінального проекту «Великі українці».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер