Валерій Зуєв: «Реалізація моментів залишає бажати кращого»

Валерій Зуєв: «Реалізація моментів залишає бажати кращого»

«Севастополь» «Динамо» 1:2. Післяматчева прес-конференція

За відсутності Олега Лужного після матчу 1/8 фіналу Датагруп-кубок України «Севастополь» – «Динамо» (1:2) на питання журналістів відповідав Валерій ЗУЄВ:

- Ми задоволені результатом, оскільки команда виконала основне завдання – пройти до наступного етапу Кубка України. Вважаю, наші футболісти заслужили на перемогу. Якщо говорити про якість та зміст гри, зазначу, що фрагментарно були дуже хороші моменти, особливо в першому таймі. Непогано діяв правий фланг на чолі з Теміле, трохи гірше – лівий. А реалізація моментів залишає бажати кращого. Дві хороші можливості були в Зозулі, мав шанс Бертольйо. Одним словом, повторилася хвороба, яка була в матчі з «Волинню».

- Із чим пов'язана відсутність Олега Лужного?

- Ще в Голландії він підхопив якийсь вірус, почало боліти горло. А тепер піднялася температура і трималася останні два дні. Лікарі прописали йому постільний режим. Сьогодні Олег Романович перевірив легені, знімок показав, що вони чисті. Отже завтра-післязавтра він вийде на роботу. Зараз тренер перебуває на базі, його здоров'ям займаються лікарі. Звичайно, він дивився гру, хвилювався.

- Сьогодні Ярмоленко блискуче підсилив гру. Його вихід у другому таймі планувався?

- Так, це була планова заміна, як і у випадку Бетао-Ель Каддурі. Ви ж розумієте, що зараз у нас майже нема кому грати, особливо в лінії оборони. Виходить практично один склад, це дуже важко. Ми знаходимося більше в повітрі, ніж на землі.

* * *

Олег ЛЕЩИНСЬКИЙ, в.о. головного тренера ПФК «Севастополь»:

- Поставили сьогодні експериментальний склад, думками ми вже в чемпіонаті. Але незважаючи на те, що саме цей турнір є нашою прерогативою, ми не збиралися віддавати гру і програвати «Динамо». Футболісти виходили з одним завданням – перемогти, але ви бачили, як склалося. Зате перевірили хлопців, які перебувають у найближчому резерві та давно не грали. Звичайно, ініціатива була в «Динамо», але, вважаю, коли б не дві наші помилки, можливо, рахунок був би іншим. Хоча, не буду хитрувати, гості створили ще три-чотири моменти, які мали реалізовувати.

- Ви залишилися задоволеними діями резервістів? Хтось із них допоможе команді в найближчому матчі?

- Можливо, хтось і підсилить наш склад. Сьогодні хлопці старалися і зробили все, що могли на даний момент. Грали ті люди, які вивели команду з першої ліги до Прем'єр-ліги, ми дали їм шанс. Кимось залишилися задоволені, інші ще не дотягують до рівня першої команди. Проте в плані самовіддачі претензій немає ні до кого.

- Як здоров'я травмованих футболістів?


- Одужують. Вважаю, жоден із них ще не буде готовий до матчу з «Таврією».

- Правда, що в Болохана також травма?


- Так, Вадим отримав мікротравму, але зараз із ним усе гаразд, він у загальній групі готується до гри з «Таврією».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер