Валерію Лобановському виповнилося б 70...

Валерію Лобановському виповнилося б 70...

Пройшло більше шести років з тих пір, як не стало Валерія Лобановського. Великого тренера і людини, фахівця, який довгі десятиліття працював на благо динамівcького і світового футболу.

Сьогодні Валерій Васильович святкував би ювілей – 70 років. Шанувальники таланту Метра, родичі та друзі, керівництво, гравці, тренери "Динамо", ветерани і просто шанувальники футболу зібралися на Байковому кладовищі, біля його могили.

Незважаючи на морозну, справжню зимову погоду, яка встановилася останнім часом у Києві, вшанувати пам'ять великої людини приїхало багато відомих у футбольних колах людей: Олексій Михайличенко, Леонід Буряк, Анатолій Дем’яненко, Михайло Михайлов, Олег Базилевич, Геннадій Литовченко, Юрій Калитвинцев і багато інших. Присутні вшанували пам'ять видатного тренера, а також поклали квіти до могили Валерія Васильовича.

Фраза «Ми живі до тих пір, поки нас пам'ятають», яка написана на пам'ятнику Лобановському, стала крилатою. Без сумніву, ще не один рік біля могили Тренера збиратимуться люди. А «Динамо», сподіваємося, радуватиме нас усе новими і новими перемогами. На згадку про велику Людину. Вічна Вам пам'ять, Валерію Васильовичу!

Дивіться фотогалерею

P.S. Телевізійна студія «Динамо Київ TV» підготувала цикл матеріалів про Валерія Лобановського. Подивитися їх можна в розділі«відео».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер