Валерію Лобановському виповнився би 71 рік...

Уже більше семи років разом із нами немає великої людини і тренера – Валерія Лобановського. Фахівця, новаторські ідеї і принципи якого до цих пір згадують і яким поклоняються по всьому світу. Тренера, який приніс багато користі динамівському і світовому футболу.

У черговий раз біля могили Валерія Васильовича зібралися люди – сьогодні Метру виповнився би 71 рік. Незважаючи на сніжну погоду, вшанувати пам'ять великої людини прийшли його дружина Аделаїда Панкратівна, родичі, а також колеги та учні – Олексій Михайличенко, Леонід Буряк, Михайло Михайлов, Олег Базилевич, Анатолій Сучков, Володимир Мунтян, Сергій Шматоваленко та інші.

За ініціативою Фан-клуба «Динамо», ветерани клубу залишили автографи на динамівській футболці, яку віце-президент клубу Вадим Костюченко передав присутнім однокласникам Валерія Васильовича. Надалі цей експонат займе своє місце в музеї Лобановського в школі №319, яка носить ім'я великого тренера.

«Ми живі до тих пір, поки нас пам'ятають». Ця фраза підходить персоні Метра, як нікому іншому. Мине багато років, але ім'я Валерія Лобановського житиме разом із клубом, якому віддав багато років свого життя. Вічна Вам пам'ять, Валерію Васильовичу!

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер