Валерію МИРСЬКОМУ – 80. Вітаємо!

Валерію МИРСЬКОМУ – 80. Вітаємо!

Від усього серця вітаємо Вас із ювілеєм!

Цього знаменного для Вас дня від імені всіх динамівців та від себе особисто хочу подякувати за все, що Ви зробили для українського футболу! Саме Ви були першим, хто зробив київське «Динамо» не просто футбольною командою, а й символом України! Ваші публікації радянських часів були для українських футбольних уболівальників ковтком свіжого повітря на тлі задушливої атмосфери суцільного слідування «лінії партії».

Завдяки Вам уболівальники київського «Динамо» відчули себе патріотами України задовго до того, як це зробили політики! Навколо футболу великої команди Валерія Лобановського Ви об’єднали всю Україну!

У перші роки Незалежності Ви стояли у витоків найбільш прогресивних та передових ініціатив – разом із Вашими однодумцями відроджували київське «Динамо», створювали перші в Україні професійні футбольні структури! У цей час Ви перейшли від теорії до практики, і тому в успіхах «Динамо» та українського футболу є велика частка Вашої невтомної праці, Вашого унікального та неповторного таланту!

І сьогодні Ваш величезний життєвий та футбольний досвід допомагає нам розуміти те, що відбувається в нашому житті та в нашому футболі!

Бажаємо Вам здоров’я, благополуччя та творчого натхнення!

З повагою,

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер