Ващук і вболівальники вияснили стосунки

Ващук і вболівальники вияснили стосунки

9 квітня відбулась зустріч лідерів динамівського фанатського руху з тренерами та гравцями команди «Динамо». На ній були присутні головний тренер команди Юрій Сьомін, його помічники – Олег Лужний і Сергій Овчинніков, капітан команди Олександр Шовковський і безпосередній учасник конфлікту Владислав Ващук.

Уболівальники детально донесли до Ващука (уперше за стільки років!) свій погляд стосовно його переходу в московський «спартак» і мовчазне повернення в «Динамо» і пояснили причини, за якими Влад багато років чув із фанатських трибун неприємні для себе слова.

Ващук висловив своє ставлення до цієї проблеми. Поміж іншого, про що говорив Влад, хотілося б виділити наступне: «Якщо мій перехід у московський «спартак» задів патріотичні почуття київськогих уболівальників, образив їх, причинив біль – приношу свої вибачення. Розумію, що цього, можливо, мало. Зараз я усвідомлюю, що міг би й раніше знайти спільну мову з уболівальниками і уладнати конфлікт на самому початку»

Приймати чи не приймати вибачення Ващука – особиста справа кожного вболівальника «Динамо». Але, враховуючи повагу і розуміння, проявлені до нас з боку тренерів клубу, які не раз зустрічались із нами для вирішення конфлікту між уболівальниками і Ващуком, було прийнято рішення відмовитись від образливих слів на адресу гравця з боку фанатських трибун.

Сподіватимемось, що розв’язка цього конфлікту відкриє нову сторінку стосунків між уболівальниками «Динамо» і командою і виведе їх на новий рівень взаємної довіри і поваги.

P.S. Ще раз хочеться подякувати Юрію Сьоміну, Олегу Лужному, Сергію Овчиннікову за активну участь у вирішенні проблеми, а також віце-президенту ФК «Динамо» Вадимові Костюченку за сприяння в організації цих зустрічей.


За Матеріалами сайту White-Blue.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер