Василь Танчак: «Докладемо максимум зусиль, щоб показати нашу найкращу гру»

Василь Танчак: «Докладемо максимум зусиль, щоб показати нашу найкращу гру»

Захисник юнацької команди київського «Динамо» Василь Танчак прокоментував перше тренування в Іспанії, а також поділився думками стосовно майбутньої зустрічі з «Депортиво».

- Команда добиралася із Туреччини до Іспанії майже добу. Як почуваєшся після тривалого переїзду?

- Звісно, такий переїзд дався взнаки, але все йде за планом. Сьогодні команда провела тренування, хлопці продихалися, попрацювали з м'ячами.

- Як оціниш свою функціональну готовність на даний момент?

- Ми провели хороші збори в Туреччині та добре підготувалися до поновлення сезону. Почуваюся добре, і функціонально готовий. Переконаний, що всі хлопці так само непогано почуваються у функціональному плані.

- Сьогодні команда провела тренування на базі «Депортиво», на завтра теж заплановано заняття. Яка направленість цих тренувань?

- Сьогодні ми відпрацьовували тактичні вправи, попрацювали над завершенням атак. Також тренували взаємодії між собою. Особливу увагу приділили моделюванню нашої майбутньої гри з «Депортиво».

- До матчу з «Депортиво» залишилося всього 2 дні. Які очікування від цього поєдинку?

- Вважаю, що ми готові до поєдинку і докладемо максимум зусиль, щоб показати нашу найкращу гру. Від нас багато очікують, тому зробимо все від себе можливе, щоб здобути позитивний результат.

- Які сильні сторони можеш виокремити у суперника?

- Вважаю, це їхня атака. У складі суперника є багато індивідуально сильних гравців, які добре тримають м'яч і ведуть гру. Також у них хороша організація гри, вони намагаються грати першим номером і добре діють на контратаках.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер