Василь Кобін: «Сподіваюся, обидві команди покажуть красиву гру та чесну боротьбу»

Василь Кобін: «Сподіваюся, обидві команди покажуть красиву гру та чесну боротьбу»

Поєдинок пройде на стадіоні «Минай-Арена», який знаходиться в передмісті Ужгорода, і розпочнеться о 14.00.

Головний тренер «Миная» Василь Кобін розповів офіційному сайту «Динамо», як його команда готується до майбутньої зустрічі і чого він очікує від поєдинку:

- Загалом настрій у команди хороший, інакше і бути не може, адже до нас приїжджає хороший, іменитий суперник, та й етап півфіналу Кубку говорить сам за себе, тому з налаштуванням у нас усе гаразд.

Що стосується погодних умов, останнім часом у Закарпатті спекотна погода, стовпчик термометра піднімався вище за 30 градусів, але в день матчу очікується приблизно +27 градусів і короткочасний дощ. Тож ранній початок матчу нехай нікого не бентежить, це ніяк не має вплинути на якість гри як з боку «Динамо», так і з нашого. Спекотно не буде, скоріше хмарно.

Поле в хорошому стані, адже ми спеціально готувалися до цього поєдинку і розуміли, що якість газону важлива. Він не завадить показати свою майстерність як одній команді, так і іншій.

- Мабуть, шкода, що така гра відбудеться без уболівальників?

У нас маленький, компактний стадіон, думаю, уболівальники зберуться за його межами та підтримуватимуть команди. Розташування арени дозволяє фанам дивитися гру і за її межами – поле добре видно з різних сторін вулиці. То ж, гадаю, люди все одно прийдуть.

- Чи в оптимальному кадровому стані «Минай» підходить до гри?

- У нас лише одна втрата – вибув Олег Маїк, який має проблеми з коліном. До речі, він свого часу грав за молодіжну команду «Динамо» та «Динамо-2». Коліно турбує його вже протягом останніх трьох місяців, і зараз біль загострилася, тож він не братиме участі в майбутній грі.

- Чи робила ваша команда тести на COVID-19 напередодні матчу?

- Так, звісно, ми їх зробили сьогодні зранку і очікуємо завтра на результати. Жодних проблем не має бути, адже ми вже здавали такі тести раніше, і все було добре. Сподіваємося, що обидві команди покажуть хороший футбол. Нехай переможе сильніший. Головне, щоб гра була красивою та проходила в чесній боротьбі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер