Василь Сачко: «Дамо бій «Динамо»

Василь Сачко: «Дамо бій «Динамо»

Про збори у Словенії

«Позитивні враження від зборів, працювали над тактикою, над реалізацією моментів, працювали з м'ячем, над фізичним станом команди. Провели низку спарингів. Роботою хлопців задоволені, здорова атмосфера в команді, всі готові, рвуться в бій, ми приблизно в оптимальній формі».

Про легіонерів

«Краще віддавати перевагу українцю. Якщо іноземець рівнем вище – то його можна брати. Зараз через події в країні не всі іноземці хочуть їхати. Ми запросили футболістів, в яких не тільки хороші ігрові, але й людські якості. Вони легко адаптувалися в колективі. Їх добре прийняли. Ми розраховуємо на всіх новачків. Можливо, ще хтось з'явиться. Можливо, навіть до гри із «Динамо». Що стосується наших легіонерів, то у нас іноземці – майже українці. Всі вони патріоти, можна сказати, грають за честь клубу, хлопці все бачать зсередини і самі все розуміють».

Про цілі на чемпіонат

«Ворскла» в цьому чемпіонаті повинна виступити краще, ніж у попередньому. Варіант потрапляння в Єврокубки розглядаємо. Ми повинні показати всім, що можемо піднятися на сходинку вище».

Про формат чемпіонату

«Ми готові грати стільки ігор, скільки потрібно. Але це все не від нас залежить. Є керівництво ФФУ і УПЛ, ми не можемо впливати на їхні рішення».

Про старт чемпіонату

«Я не буду робити гучних заяв. Але ми будемо дуже сильно старатися. «Динамо» і «Шахтарю» буде нелегко, ми добре готові. Ми все реально оцінюємо, будемо грати, боротися, брати очки».

www.vorskla.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер