Василь КАРДАШ: «Дякуємо всім, хто відгукнувся на ідею матча пам’яті Андрія Гусіна»

Василь КАРДАШ: «Дякуємо всім, хто відгукнувся на ідею матча пам’яті Андрія Гусіна»

У ньому візьмуть участь ветерани київського «Динамо» та львівських «Карпат». Організацією поєдинку займається сім'я футболіста і тренера, зокрема, його батько Леонід, близький друг Андрія Василь Кардаш, також підключилася Федерація футболу України, ФК «Динамо», ФК «Карпати», а також приватні особи, які також беруть на себе частину організаційних витрат.

Детальніше про організацію товариського поєдинку пам'яті Андрія Гусіна розповів друг сім'ї Василь Кардаш:

- Ми дуже вдячні керівництву ФФУ, ФК «Динамо» та ФК «Карпати», в особі яких ми знайшли повне взаєморозуміння. Вони з готовністю відгукнулися на ідею проведення матчу пам'яті. Нам варто було тільки озвучити питання, в яких нам потрібна була допомога, наприклад, місце проведення чи забезпечення порядку на стадіоні під час матчу, і ми тут же її отримували.

У Львові команда, за великим рахунком, вже готова. Поступово набираємо склад динамівців.
Також зазначу, що перед самим матчем протягом двох днів відбудеться дитячий міжнародний турнір, в якому братимуть участь хлопці 2005-го року народження. Всього 14 команд з України та ближнього зарубіжжя - Польщі, Словаччини, Словенії. Серед учасників - «Динамо», «Оболонь», також команди зі Львова, Ужгорода та багатьох інших міст. Всі будуть поділені на дві групи, потім матчі плей-офф. А в перерві поэдинку ветеранів проведемо нагородження переможців - дітки вийдуть на сцену, отримають нагороди, призи і підтримку публіки.

Що стосується безпосередньо зустрічі ветеранів, для найбільшої зручності, щоб не відволікати людей від їхніх повсякденних справ, виїзд з Києва запланований на ранок неділі. По прибуттю - обід, відпочинок, далі - сама гра. Після неї невеликий фуршет за участю учасників зустрічі, почесних гостей, організаторів, журналістів. Увечері повертаємося до Києва - вирішили все це не розтягувати. Хто захоче, зможе залишитися в готелі. Зазвичай ветерани на свої матчі їздять таким же чином.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер