Василь Кардаш: «У матчі з «Барселоною» динамівці скористаються своїми козирями»

Василь Кардаш: «У матчі з «Барселоною» динамівці скористаються своїми козирями»

- Очікування від матчу найкращі. Шкода, що поєдинок пройде без глядачів. Так би атмосфера була ще грандіознішою. І все ж гра буде яскравою та захоплюючою.

- І "Динамо", і "Барселона" мають кадрові проблеми. Це не завадить командам показати свою найкращу гру?

- Ви знаєте, що "Динамо" - топ-команда України. "Барселона" - Іспанії та всього світового футболу. У цих клубах зібрані найкращі гравці. У "Динамо" - найкращі гравці чемпіонату України. Однак, кадрові втрати відчуваються. Проте на кожну позицію є виконавці. Гадаю, "біло-сині" відчувають певні труднощі, але одужали після коронавірусу ряд футболістів. Це конкуренції точно додасть.

- Відсутність кого з лідерів "Барселони" буде найбільш відчутною - Мессі або де Йонга?

- Однозначно, Мессі, це знакова фігура "Барселони". Його відсутність буде на руку "Динамо".

- Динамівці налаштовані тільки на перемогу - які є козирі в їхніх руках?

- По-перше, почуття рідного стадіону буде надавати додаткових сил. Також стимулу буде надавати той факт, що у разі перемоги у динамівців з'явиться шанс зачепитися за можливість виступати в Лізі чемпіонів.

- "Барселона" займає 10-у позицію в Ла Лізі. Які проблеми є в команді і як динамівці можуть цим скористатися?

- Проблеми є в "Барселоні", наприклад, нестабільна гра, а у "Динамо" є свої козирі. Наприклад, швидка гра на контратаках. У цьому матчі "Динамо" цим і скористається.

Кращого подразника для "Динамо", ніж "Барселона", зараз не знайти. Плюс Ліга чемпіонів - ринок, тобто, можливість показати себе. Це може допомогти "біло-синім" добитися хорошого результату.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер