VBET Ліга. 10 тур. «Полісся» - «Динамо». Прев’ю

VBET Ліга. 10 тур. «Полісся» - «Динамо». Прев’ю

У 10 турі VBET Ліги команда Мірчі Луческу зіграє на виїзді з житомирським «Поліссям».

Зустріч відбудеться у Житомирі, на Центральному міському стадіоні «Полісся», найближчої п’ятниці, 6 жовтня. Початок гри – 15:00.

«Полісся»: стан справ у поточному сезоні

Житомирський клуб, вийшовши до Прем’єр-Ліги, одразу оголосив про свої амбіції, поставивши перед собою високу планку потрапляння до зони єврокубків. Саме таку мету озвучив перед початком сезону президент клубу Геннадій Буткевич – потрапити до топ-5.

І наразі клуб виконує це завдання, посідаючи четверте місце. Щоправда, «Полісся» зіграло всі 9 матчів, у той час як багато конкурентів, які знаходяться нижче в турнірній таблиці, свої матчі переносили. Приміром, «Динамо» житомирці випереджають на одне очко, зігравши на три матчі більше.

Ще одною метою, озвученою президентом клубу, було не програвати на домашньому стадіоні. Однак вже у 3-му турі «Полісся» зазнало домашньої поразки – від «Руху». Втім після цього були дві домашні вікторії – в іграх з «Оболонню» та «Минаєм».

«Динамо»: стан справ у поточному сезоні

Припинивши на минулому тижні участь у ще одному турнірі – національному Кубку України, «Динамо» тепер може повністю зосередитись на своєму головному завданні на сезон – поверненні до Києва золотих медалей чемпіонату.

Наразі «Динамо» є прихованим лідером Прем’єр-Ліги, маючи найменшу кількість втрачених очок. Єдина втрата була в Одесі, в інших п’яти поєдинках кияни незмінно перемагали.

Зігравши на три матчі менше за більшість інших команд, перед 10-м туром «Динамо» є найрезультативнішим клубом VBET-Ліги, забивши 20 м’ячів. «Біло-сині» у жодному матчі не забивали менше двох м’ячів – у чотирьох матчах по чотири м’ячі, ще у двох по два.

Справжнім відкриттям останніх матчів став молодий півзахисник Володимир Бражко, який забив три м’ячі у двох попередніх турах УПЛ і був визнаний лігою найкращим гравцем чемпіонату за підсумками кожного з цих турів – 8-го та 9-го. На початку тижня Бражко підписав новий контракт із «Динамо» на 5 років.

Арбітри матчу

Головний арбітр – В. Романов (Дніпро)

Асистенти – О. Павлінов (Одеса), В. Сухін (Одеса)

4-й арбітр – О. Шандор (Львів)

Спостерігач арбітражу – Д. Кутаков (Київська обл.)

Арбітр ВАА – Д. Бондаренко (Одеса)

Асистент ВАА – А. Скрипка (Кропивницький)

Спостерігач ВАА – Ю. Мосейчук (Чернівці)

Статистика зустрічей

Основна команда «Динамо» лише одного разу зустрічалася з житомирськими «вовками», які є дебютували у Прем’єр-Лізі лише в цьому сезоні. Єдина зустріч припала на розіграш Кубка України сезону 2002/2003. Тоді в 1/16 фіналу «Динамо» не мало жодним проблем з «Поліссям», перемігши з рахунком 4:0.

24.08.2002. 1/16 фіналу Кубка України-2002/2003

«Полісся» – «Динамо» – 0:4

Голи: 0:1 – Леандро (10), 0:2 – Мелащенко (25), 0:3 – Шацьких (29), 0:4 – Ідахор (83).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер