VBET Ліга. 12 -й тур. «Динамо» - «Олександрія» – 3:1. Звіт про матч

VBET Ліга. 12 -й тур. «Динамо» - «Олександрія» – 3:1. Звіт про матч

Матч 12-го туру VBET Ліги київське «Динамо» провело вдома, у Києві, де на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського приймало «Олександрію» з однойменного міста Кіровоградської області. «Динамо» перебувало на шостій сходинці у турнірній таблиці, а «Олександрія» - на 4-й. Тож поєдинок очікувався напружений та безкомпромісний.

Гра склалася вдало для підопічних Мірчі Луческу і завершилася перемогою з рахунком 3:1. У першому таймі нашу команду вивів уперед Буяльський, а у другому відзначилися Лонвейк та Шепелєв. Єдиний м’яч «Олександрія» забила зусиллями Шулянського вже у компенсований час.

Матч розпочався із хвилини мовчання – присутні вшанували пам'ять Героїв, які загинули, захищаючи Україну. Команди розпочали гру не надто швидко, більш активно виглядали гості. А забити вдалося господарям. Спрацювала зв’язка Циганков – Буяльський. Віктор пройшов правим флангом, на паузі обіграв суперника та прострілив до штрафного майданчика, де Віталій метрів з 13-14-ти переправив м’яч у сітку. На куражі кияни провели ще кілька атак, на ударній позиції двічі опинявся Ванат та одного разу Буяльський, але цього разу наших футболістів підвела реалізація.

У відповідь Кожушко пробив головою після навісу Калитвинцева – вийшло поруч зі стійкою. Але в цілому, ініціативою та перевагою володіли динамівці. Ванат, Циганков та Буяльський регулярно створювали загрозу біля чужих воріт, проводячи атаки на будь-який смак. Ледь не подвоїв рахунок Ванат після прострілу Кендзьори, але Білик зміг зреагувати та перевести м’яч на кутовий. Шепелєв заробив стандарт, але з подачею кутового впоралися захисники, вибивши м’яч за межі поля.

Друга частина тайму залишилася за гостями. «Олександрія» наближалася до володінь Нещерета за допомогою стандартних положень, а за кілька хвилин до свистка на перерву гостям вдалося кілька стрімких контратак. Спочатку Нещерет нейтралізував загрозу після удару Калитвинцева, а потім Цуріков пробив поруч з правою стійкою. За статистикою у першому таймі м’ячем більше володіла «Олександрія», а за кількістю завданих ударів динамівці переважали суперника лише на один м’яч – 5:4, тож другий тайм обіцяв бути не менш цікавим та насиченим.

Після перерви динамівці запам’яталися двома кутовими поспіль,проте отримати з них вигоду у вигляді забитих м’ячів не вдалося. У складі суперника пробити по воротах намагався Ковалець, але його спробу прийняли на себе захисники. Близьким до того, аби зрівняти рахунок був Авагімян, але з його ударом з-за меж штрафного майданчика впорався Нещерет, так само, як і з наступним добиванням.

Мабуть, найбільш неоднозначний епізод стався у середині другого тайму, коли Бабогло потягнув за футболку Циганкова у власному штрафному майданчику, але арбітр замість пенальті показав жовту картку Віктору за симуляцію. За таку несправедливість динамівці дали гідну відповідь у виключно спортивному контексті: Лонвейк виграв верхову боротьбу, далі комбінація розгорнулася за участі Ваната та Циганкова, який віддав гольову передачу на Лонвейка у центр штрафного майданчика, і Джастін метрів з 12-ти в один дотик відправив м’яч у сітку – цей гол став першим для нього за «Динамо», а Циганков записав до свого активу другу гольову передачу у матчі.

Наприкінці зустрічі обидві команди продовжували діяти активно, але обмежувалися лише несильними та неточними ударами по воротах одна одної. Проте останні хвилини вийшли результативними. Спочатку гостроти додав Шепелєв: Володимир майстерно обіграв Цурікова, підробив м’яч та правою ногою із меж воротарського майданчика потужним ударом довів рахунок до великого. А вже у компенсований час орендований динамівець Шулянський, який нещодавно вийшов на заміну, встановив остаточний рахунок, забивши м’яч престижу: Артем сміливо пішов одразу на трьох суперників, віддав передачу на Мустафаєва, з ударом Еміля впорався Нещерет, але Шулянський опинився першим на добиванні та спрямував м’яч у сітку. Тож у підсумку – 3:1 на користь «Динамо».

VBET Ліга 2022/23, 12-й тур

«Динамо» - «Олександрія» - 3:1 (1:0)

10.11.2022. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо»: 35. Нещерет, 94. Кендзьора (20. Караваєв, 84), 25. Забарний, 34. Сирота, 44. Дубінчак (2. Вівчаренко, 69), 5. Сидорчук (к), 29. Буяльський (19. Гармаш, 60), 8. Шепелєв, 7. Кабаєв (22. Лонвейк, 69), 15. Циганков, 11. Ванат (41. Бєсєдін, 84).

«Олександрія»: 31. Білик, 4. Бабогло, 7. Ковалець (73. Кобзар, 77), 9. Калитвинцев (8. Авагімян, 54), 10. Третьяков (к) (95. Мустафаєв, 88), 11. Мирошниченко, 17. Кожушко (20. Шулянський, 88), 27. Демченко, 29. Цуріков, 37. Рибалка (6. Дришлюк, 77), 66. Бондаренко.

Голи: Буяльський (10), Лонвейк (73), Шепелєв (88) – Шулянський (90+1)

Попередженя: Дубінчак (32), Циганков (70), Ванат (71) – Цуріков (29).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер