VBET Ліга. 14 -й тур. «Верес» - «Динамо» – 0:1. Звіт про матч

VBET Ліга. 14 -й тур. «Верес» - «Динамо» – 0:1. Звіт про матч

У матчі 14-го туру VBET Ліги київське «Динамо» в гостях зустрічалося із рівненським «Вересом». Але незважаючи на виїзний для нашої команди статус поєдинка, він пройшов на столичному стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Кияни перебували на четвертій сходинці у турнірній таблиці, а «Верес» - на 7-й. Поєдинок вийшов напруженим та цікавим.

Гра склалася вдало для підопічних Мірчі Луческу і завершилася перемогою з мінімальним рахунком 1:0. У першому таймі нашу команду вивів уперед Циганков, і цей м’яч став єдиним у матчі.

Команди розпочали гру не надто швидко, більш активно виглядали динамівці. Вони виконали кілька стандартних положень, але до справжньої небезпеки справа не дійшла. На ударну позицію виходив Ванат, але Когут на мить його випередив, забравши м’яч в ногах у нашого нападника. Загалом, позиційних атак було більше у киян, але усі вони стихали на підступах до штрафного майданчика рівнян чи вже у ньому. Підопічні Мірчі Луческу розігрували різноманітні комбінації, переводили м’яч з флангу на фланг та проводили перспективні атаки після стандартних положень.

У «Вереса» відзначимо удар Шарая з-за меж штрафного майданчика, але теж вийшло не надто небезпечно, і Бущан спокійно забрав м’яч. Нарешті, пожвавив гру та додав емоцій Циганков, який метрів з 23-24-х потужним ударом спрямував м’яч точно у нижній кут воріт, вивівши свою команду уперед.

 Друга половина тайму пройшла на динамівській половині поля, «Верес» виконав кілька стандартів, зокрема, кутових, але Бущан спокійно забрав м’яч, тож створити справжню напругу чи додати проблем нашому захисту супернику не вдалося. Перед свистком на перерву «Верес» зміг відбитися після чергового кутового, Лонвейк зі штрафного пробив вище, а біля протилежних воріт Дахновський неточно пробив здалеку. Тож на перепочинок команди пішли за мінімальної переваги «Динамо» - 1:0.

Другий тайм теж проходив під диктовку динамівців, які володіли ініціативою та територіальною перевагою. Ванат трохи не встиг на простріл Тимчика справа. Ще один простріл у виконанні Тимчика завершився ударом Сидорчука, але знову неточно. У «Вереса» відзначимо удар Дахновського вище воріт після навісу з правого флангу. Рівняни намагалися загрожувати володінням Бущана після стандартних положень, але безрезультатно. Атаки ж киян переривалися на підступах до штрафного майданчика, а після подачі від кутової позначки Когут вдало зіграв на виході і кулаками вибив м’яч.

Після хорошої атаки за участі Циганкова та Караваєва на ударній позиції опинився Андрієвський, але завдати акцентованого удару у нашого півзахисника не вийшло. Близьким до взяття воріт був Буяльський, який пробивав з гострого кута, але м’яч після рикошету від голкіпера «Вереса» прокотився поруч із дальньою стійкою. Останні хвилини динамівці провели біля воріт номінальних господарів. Дальніх ударів завдали Сидорчук та Циганков, намагався перекинути воротаря Гармаш, ще одного разу зі штрафного намагався обвести стінку Андрієвський, але нашим гравцям або не вистачало влучності, або рівнян рятував голкіпер.

Загалом, наша команда не відходила від воріт суперника, але жодна із багаточисельних спроб киян успіхом не увінчалася. Тож до фінального свистка рахунок більше не змінювався: 1:0 – мінімальна перемога номінальних гостей.

VBET Ліга 2022/23, 14-й тур

«Верес» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

21.11.2022. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Верес»: 47. Когут, 2. Гагун, 33. Мірошник, 3. Вовченко, 42. Є. Пасіч, 10. Кльоц (95. Курко, 85), 29. Кучеров, 11. Дахновський (71. Шестаков, 80), 15. Лебененко, 77. Шарай, 89. Гайдучик (7. Сергійчук, 75).

«Динамо»: 1. Бущан, 24. Тимчик (20. Караваєв, 65), 4. Попов, 25. Забарний,44. Дубінчак, 5. Сидорчук, 8. Шепелєв (19. Гармаш, 46), 29. Буяльський, 15. Циганков, 22. Лонвейк (18. Андрієвський, 46), 11. Ванат (41. Бєсєдін, 65).

Гол: Циганков (27)

Попередженя: Дубінчак (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер