VBET Ліга. 2-й тур. «Динамо» - «Верес» - 4:0. Звіт про матч

VBET Ліга. 2-й тур. «Динамо» - «Верес» - 4:0. Звіт про матч

У неділю, 1-го серпня, «Динамо» розпочало виступи в новому сезоні чемпіонату України.

«Динамо» стартувало в ньому домашнім поєдинком із дебютантом – рівненським «Вересом». Відзначимо, що для динамівців це був перший матч сезону, оскільки поєдинок першого туру проти «Минаю» був перенесений. А ось «Верес» свою гру провів, зігравши на своєму полі внічию з «Колосом» 0:0.

Гра вийшла цікавою та результативною. Зазначимо, на лаві запасних не було наставника динамівців Мірчі Луческу, який застудився та слідкував за грою з VIP-ложі.

З перших хвилин динамівці взяли м’яч під свій контроль, і зовсім скоро їхня ініціатива втілилася в забиті м’ячі. Спочатку після подачі від кутової позначки та скидки Караваєва м’яч у ворота відправив Попов, який підключився до стандартного положення.

А вже за хвилину рахунок подвоїв Гармаш, який скористався подачею Тимчика та головою приблизно з лінії воротарського майданчика пробив повз воротаря. Надалі кияни мали ще кілька перспективних нагод, аби відзначитися, адже «Верес» не пресингував киян надто високо. Удар Буяльського був заблокований, Гармаш опинився в офсайді, з меж штрафного майданчика пробивав Караваєв, але вийшло несильно, тож після рикошету Когут забрав м’яч.

Утім, і рівняни часом проводили досить стрімкі контратаки, але одного разу виручив Бущан, а в іншому епізоді Гегедош, прорвавшись до воріт, спрямовував м’яч у дальній кут воріт, але він пролетів повз стійку. Неприємний епізод стався в середині тайму, коли пошкодження отримав Попов, лікарі надали йому допомогу, Денис хотів продовжити гру, але не зміг, тож його замінив Забарний.

Щойно здалося, що гра дещо заспокоїлася, а швидкості зменшилися, як господарі вибухнули небезпечною атакою. Незадовго до свистка на перерву рахунок довів до великого Тимчик, який «розхитав» суперника, а потім йому вдався чудовий удар метрів із 12-ти з лівої ноги точно у ближній кут воріт. З тим команди і пішли на перерву.

Другий тайм теж активніше розпочали динамівці, зокрема кілька нагод відзначитися мав Гармаш, але спочатку Денис пробив неточно, а потім його удар було заблоковано. Загалом, рівняни майже весь час проводили в захисті, а кияни атакували. Хоча слід відзначити небезпечний випад суперника, у результаті якого м’яч прийняла на себе стійка, врятувавши «Динамо» від пропущеного м’яча, але в тому моменті гравець «Вереса» перебував в офсайді, тож гол у будь-якому разі не був би зарахований. Ще один шанс гості мали після флангової атаки, але Григорій Пасіч не зміг замкнути дальню стійку.

Утім, ці епізоди не вплинули на загальну відчутну перевагу киян, які не відходили від воріт Когута. Але воротар рівнян упорався спочатку з дальнім ударом Сидорчука з-за меж штрафного майданчика, а потім із добиванням Кулача з близької відстані. Незадовго до фінального свистка гостям удалося відзначитися: після подачі зі штрафного головою забив Махнєв, але через офсайд взяття воріт було скасовано. А ось динамівці свою нагоду реалізували: Немчанінов порушив правила у власному штрафному майданчику проти Циганкова, і сам постраждалий чітко реалізував пенальті. У підсумку «Динамо» здобуло першу перемогу в новому сезоні з упевненим рахунком 4:0.

VBET Ліга, 2-й тур

«Динамо» - «Верес» - 4:0 (3:0)

1.08.2021. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо»: 1. Бущан, 16. Миколенко, 4. Попов (25. Забарний, 34), 34. Сирота, 24. Тимчик, 18. Андрієвський (5. Сидорчук, 46), 29. Буяльський, 10. Шапаренко, 14. Де Пена (11. Родрігес, 46), 20. Караваєв (15. Циганков, 46), 19. Гармаш (28. Кулач, 62).

«Верес»: 47. Когут (к), 4. Солдат, 33. Мірошник, 8. Гончаренко (14. Махнєв, 63), 23. Немчанінов, 77. Полюлях (21. Панасенко, 46), 29. Кучеров, 42. Є. Пасіч (11. Дахновський, 46), 88. Гегедош (97. Гечев, 56), 17. Г. Пасіч, 7. Сергійчук (9. Шестаков, 46).

Голи: Попов (5) Гармаш (6), Тимчик (42), Циганков (86, з пен.)

Попередження: Немчанінов (85).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер