VBET Ліга. 2-й тур. «Динамо» – «Верес». Прев’ю

VBET Ліга. 2-й тур. «Динамо» – «Верес». Прев’ю

У неділю, 1 серпня, київське «Динамо» проведе свій перший матч у сезоні 2021/2022.

У рамках другого туру VBET Ліги «біло-сині» зустрінуться з ровенським «Вересом».

Гра відбудеться на столичному НСК «Олімпійський». Початок зустрічі – 19:30.

Підготовка команд до сезону

«Динамо»

Підготовка до нового сезону у «Динамо» виявилася насиченою. «Біло-сині» провели три закордонних збори, у рамках яких зіграли 12 спарингів. Підопічні Мірчі Луческу здобули 5 перемог («Дівон» – 5:0, «Сьон» – 2:0, «Евіан» – 3:0, «Етуаль» – 2:0, «Газіантеп» – 3:2), стільки же матчів завершилися внічию («Базель» – 4:4, «Лозанна» – 1:1, «Люцерн» – 3:3, «Серветт» – 1:1, «Уніон» – 1:1), двічі успіх був на боці суперників («Ніцца» – 1:2, «Атлетик» Більбао – 0:1), різниця м’ячів – 26:16. Найкращим бомбардиром команди під час підготовчого періоду став Богдан Лєднєв, який забив 5 м’ячів.

Під час міжсезоння команду поповнили кілька гравців. В оренду на рік до нашої команди прийшов білоруський нападник Ілля Шкурін із московського ЦСКА, повноцінні контракти підписали атакувальні гравці Владислав Кулач, який минулого сезону, виступаючи за «Ворсклу», став найкращим бомбардиром УПЛ, Денис Антюх із ковалівського «Колоса» та один із найкращих бомбардирів минулорічного чемпіонату Словаччини, венесуелець Ерік Рамірес.

Нагадаємо, у рамках 1-го туру «Динамо» мало грати на НСК «Олімпійський» проти «Минаю». Але матч був перенесений на 11 серпня через те, що закарпатський клуб в останній момент замінив у вищому дивізіоні донецький «Олімпік» та не мав часу на належну підготовку до старту нового сезону.

«Верес»

Розпочавши підготовку наприкінці червня, «Верес» провів два збори, не виїжджаючи за межі України. За цей час підопічні Юрія Вірта провели сім спарингів, у яких здобули дві перемоги («Карпати» – 2:1, ЛНЗ Лебедин – 2:1), одного разу зіграли внічию («Волинь» – 0:0) та чотири рази поступилися («Львів» – 1:2, «Агробізнес» – 0:1, «Рух» – 0:1, «Десна» – 0:2), різниця м’ячів – 5:8. Найкращим бомбардиром команди під час підготовки до старту в УПЛ став Роберт Гегедош, в активі якого два забитих м’ячі.

У літнє міжсезоння рівняни, які після трирічної паузи повертаються до елітного вітчизняного дивізіону, підсилили склад порівняно з тим, що виступав у першій лізі. Зокрема, команду поповнили воротар Артем Кичак, півзахисники Дмитро Кльоц та Євген Пасіч (брат-близнюк футболіста Геннадій також продовжить виступи за рівненський клуб), а також їхній колега за амплуа з Молдови Михайло Гечев.

На відміну від «Динамо», «Верес» уже встигнув стартувати в новому сезоні. У першому турі «червоно-чорні» приймали в Луцьку, де тимчасово проводитимуть домашні матчі в УПЛ, «Колос» із Ковалівки – у підсумку матч завершився без забитих м’ячів (0:0).

Офіційні особи матчу

Головний арбітр зустрічі – Денис Шурман (Вишневе, Київська область)

Асистенти арбітра – Дмитро Запороженко, Володимир Висоцький (обидва – Запоріжжя)

Четвертий арбітр – Дмитро Бондаренко (Одеса).

Спостерігач арбітражу – Віктор Швецов (Одеса).

Додамо, що в матчі «Динамо» - «Верес» система VAR буде задіяна в режимі офлайн.

Арбітр ВАА – Олексій Деревінський (Хмельницький), асистент арбітра ВАА – Олександр Беркут (Суми), спостерігач арбітражу ВАА – Юрій Мосейчук (Чернівці).

Статистика зустрічей

Загалом зіграно в УПЛ – 10 матчів: 8 перемог «Динамо», 1 нічия, 1 перемога «Вереса», голи 29-7

На полі Динамо – 5 матчів: 4 перемоги «Динамо», 1 нічия, голи 16-1

Найкращим бомбардиром протистояння серед нинішніх гравців обох команд є Артем Бєсєдін (2 м'ячі).

Попередня зустріч

Чемпіонат УПЛ 2017/2018. 28 тур

«Верес» – «Динамо» – 1:4 (0:1).

22.04.2018. м. Львів, стадіон «Арена Львів», 6 224 глядачі.

«Верес»: Бандура, Приймак, Адамюк, Каменюка, Симінін (к), Каленчук, Карасюк, Западня (Морозенко, 76), Мягков, Степанюк, Жуліо Сезар.

«Динамо»: Бойко, Піварич, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Гармаш (Ротань, 72), Буяльський, Циганков (к, Гонсалес, 86), Шепелєв (Алібеков, 76), Вербич, Бєсєдін.

Голи: Жуліо Сезар (51) – Гармаш (14), Бєсєдін (47, 53), Гонсалес (90+3).

Попереджені: Буяльський (17), Бурда (28).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер