VBET Ліга. 3-й тур. «Зоря» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

VBET Ліга. 3-й тур. «Зоря» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

У рамках 3-го туру VBET Ліги київське «Динамо» приїхало до Запоріжжя, де зіграло проти луганської «Зорі».

«Біло-сині» зі старту сезону готуються до насиченого ігрового графіку, який буде у команди зі стартом групового турніру Ліги чемпіонів, тому продовжують проводити товариські матчі паралельно з офіційними. Посеред тижня кияни злітали до Стамбула, де зіграли з «Фенербахче» (1:1), а наступного тижня на них чекає візит до Мілана, до чемпіона Італії «Інтера».

Щоправда, як до Стамбула, так і до Запоріжжя наша команда прилетіла без головного тренера Мірчі Луческу, якому через проблеми зі здоров'ям рекомендовано уникати перельотів, тому діями футболістів з лавки запасних керували асистенти - Еміль Карас, Олег Гусєв та Огнєн Вукоєвич.

Дебют зустрічі команди провели сумбурно, без особливих моментів, придивляючись один до одного та не особливо активно діючи попереду. За перші 15 хвилин можна згадати хіба що неточні удари динамівця Гармаша та луганця Аллахьяра. А на 17-й хвилині пройшла гольова атака гостей. Захисники «Зорі» заблокували удар Родрігеса з меж штрафного майданчика, і м'яч полетів на кутовий, після подачі з якого Сирота, залишившись без нагляду, головою переправив м'яча у ворота - 0:1, забивши свій перший м'яч за «Динамо».

Незважаючи на забитий м'яч, «біло-сині» продовжували активно йти вперед. Зокрема, ударом із дальньої дистанції відзначився Родрігес, але м'яч прилетів до рук воротарю. Щоправда, при цьому гостям не можна було розслаблятися, оскільки суперник за першої ж можливості намагався вибігти в атаку в пошуках свого шансу зрівняти рахунок. Також небезпечними були стандарти у виконанні господарів, але до удару по воротах справа дійшла лише одного разу - та й то Громов у падінні через себе пробив поруч зі стійкою.

Після перерви луганці сміливіше пішли вперед, і моменти почали виникати біля володінь «біло-синіх» - на щастя для гостей, до результативного удару справа не дійшла. На 70-й хвилині динамівці отримали шанс подвоїти свою перевагу. Після удару Буяльського з центру штрафного майданчика м'яч влучив у руку Імерекову, і арбітр призначив пенальті. 11-метровий узявся виконувати де Пена, пробивши в лівий від себе кут, але Шевченко у стрибку дотягнувся до м'яча та з другої спроби забрав його намертво.

А за кілька хвилин луганці ледь не покарали нашу команду за нереалізований момент. Сидорчук, котячись у своєму штрафному майданчику, зачепив ногу Кочергіна, і рефері вдруге за матч указав на 11-метрову позначку - цього разу в інші ворота. До м'яча підійшов штатний пенальтист «Зорі» Фаворов, але також не зміг переграти нашого воротаря, пробивши у стійку.

А фактично всі питання про переможця «Динамо» зняло на 80-й хвилині. Миколенко прорвався лівим флангом, віддав передачу на Буяльського, і Віталій з лінії штрафного майданчика несильно, але ідеально точно пробив у кут - 0:2.

До завершення поєдинку динамівці були близькі до третього забитого м'яча. Зокрема Караваєв увірвався до штрафного майданчика з правого флангу, пробивав у ближній кут, але голкіпер парирував на кутовий, а швидку контратаку завершував ударом із меж штрафного де Пена, але й цього разу Шевченко опинився на висоті, вигравши «ближній бій» у нашого футболіста.

А на останній хвилині компенсованого часу «Зоря» скоротила відставання в рахунку. Кочергін прихованим пасом вивів до воріт Фрімпонга, і той пробив під Бущаном, який кинувся в ноги, - 1:2. Щоправда, відразу же після гола арбітр дав фінальний свисток.

У підсумку перемога «Динамо» з мінімальною перевагою, яка дозволяє «біло-синім» зберігати стовідсотковий показник після двох зіграних матчів.

VBET Ліга. 3-й тур

«Зоря» (Луганськ) – «Динамо» (Київ) – 1:2

08.08.2021. Запоріжжя, «Славутич-Арена», 7 159 глядачів.

«Зоря»: 30. Шевченко (к), 24. Фаворов (5. Руфаті, 87), 15. Вернидуб, 32. Імереков, 10. Хомченовський, 29. Назарина, 7. Кочергін, 68. Крістіан (22. Кабаєв, 58), 28. Громов (47. Фрімпонг, 87), 9. Шахаб (11. Гладкий, 72), 90. Аллахьяр (4. Цвек, 72).

«Динамо»: 1. Бущан, 34. Сирота, 94. Кендзьора (24. Тимчик, 69), 25. Забарний, 16. Миколенко, 5. Сидорчук (к), 29. Буяльський (17. Лєднєв, 85), 15. Циганков (20. Караваєв, 68), 10. Шапаренко, 19. Гармаш (28. Кулач, 77), 11. Родрігес (14. де Пена, 68).

Голи: Фрімпонг (90+4) – Сирота (18), Буяльський (80).

Нереалізовані пенальті: Фаворов (76) – де Пена (70).

Попереджені: Назарина (57), Вернидуб (64), Імереков (70) – Гармаш (55), Шапаренко (62), Буяльський (81), Бущан (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер