VBET Ліга. 4-й тур. «Інгулець» – «Динамо». Прев’ю

VBET Ліга. 4-й тур. «Інгулець» – «Динамо». Прев’ю

У середу, 18 серпня, київське «Динамо» в рамках 4-го туру VBET Ліги зустрінеться з «Інгульцем».

Незважаючи на виїзний для нашої команди статус матчу, на прохання «Інгульця» зустріч відбудеться в Києві, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Початок – о 19:30.

Пряма трансляція – «Футбол 1». Квитки та абонементи у продажу.

Старт сезону

«Інгулець»

Підопічні Сергія Лавриненка готувалися до сезону в Болгарії, де провели 5 контрольних матчів – проти ЦСКА 1948 (1:1), «Академіка» (1:0), «Монтани 1921» (2:2), «Македонії ГП» (1:1) та «Піріна» (2:3).

У міжсезоння «Інгулець» попрощався з цілим рядом досвідчених виконавців, зокрема ключовими гравцями команди – Денисом Баланом і Нікою Сітчінавою. Їх замінили не менш бувалі футболісти, серед яких – вихованець «Динамо» і екс-захисник «Десни» Павло Полегенько, воротар «Маріуполя» Євген Гальчук, форвард «Олександрії» Артем Сітало, захисники Євген Опанасенко та Дмитро Поспєлов.

Підписав «Інгулець» і нігерійського форварда Стефена Гопея, який уже встиг розписатися у воротах «Шахтаря» у стартовому турі УПЛ. Утім, цей гол не допоміг команді з Петрово відібрати очки у віце-чемпіонів країни – матч завершився перемогою «гірників» із рахунком 2:1.

У наступних двох турах «Інгулець» також не набрав очок. У домашньому матчі команда була розгромлена «Зорею» з рахунком 1:5, спромігшись лише на гол престижу у виконанні Сітала. А в гостях у «Десни» «Інгулець» пропустив наприкінці поєдинку два м’ячі від Дениса Безбородька.

Останні 3 матчі в УПЛ:

24 липня. «Шахтар» - «Інгулець» - 2:1 (голи – Л.Траоре (12), А.Патрік (34) – Стефен (81).

2 серпня. «Інгулець» - «Зоря» - 1:5 (голи – Сітало (75) – Кочергін (6, 7, 51), Крістіан (83), Фрімпонг (90+2).

9 серпня. «Десна» - «Інгулець» - 2:0 (голи – Безбородько (86, 90+1).

«Динамо»

Наша команда стартувала в УПЛ із другого туру, у якому приймала рівненський «Верес». Уже на 6-й хвилині зустрічі «біло-сині» вели в рахунку завдяки голам Дениса Попова та Дениса Гармаша, а пізніше довели результат до розгромного (4:0) зусиллями Олександра Тимчика та Віктора Циганкова, який відзначився з пенальті. 

Далі кияни вирушили до Запоріжжя, де перемогли луганську «Зорю» з рахунком 2:1. Динамівців уперед вивів результативний удар головою після подачі кутового від Олександра Сироти, для якого цей м’яч став першим в офіційних матчах за «Динамо». За 10 хвилин до завершення основного часу рахунок подвоїв Віталій Буяльський, скориставшись передачею від Віталія Миколенка. Були у матчі й два нереалізовані пенальті: удар з 11-метрової позначки не вдався як Карлосу де Пені, так і Денису Фаворову – в обох випадках виручили воротарі. «Зоря» зуміла відквитати один м’яч перед фінальним свистком, коли у воротах Георгія Бущана розписався Фрімпонг Овусу.

А в перенесеному поєдинку першого туру проти «Минаю» «Динамо» здобуло чергові три очки, перемігши суперників із рахунком 2:0. Обидва м’ячі у ворота закарпатців були забиті у першому таймі – спершу відзначився Віталій Буяльський, а перед перервою рахунок подвоїв дебютант Ерік Рамірес. Перемігши «Минай», «біло-сині» очолили турнірну таблицю УПЛ, випередивши чернігівську «Десну» за додатковими показниками.

Окрім офіційних матчів внутрішньої першості, динамівці провели і два товариських поєдинки, готуючись до насиченого осіннього графіка виступів на українській і європейській аренах – у груповому етапі Ліги чемпіонів. У Стамбулі «Динамо» зустрілося з «Фенербахче», з яким розписало мирову – на гол Богдана Лєднєва турецький клуб відповів м’ячем від Дімітріоса Пелкаса. А в останньому спарингу з міланським «Інтером», який команди провели минулої суботи в італійській Монці, кияни поступилися з рахунком 0:3, пропустивши голи від Барелли, Джеко та Сенсі.

Останні 3 матчі в УПЛ:

1 серпня. «Динамо» - «Верес» - 4:0 (голи – Попов (4), Гармаш (6), Тимчик (42), Циганков (86, пен.).

8 серпня. «Зоря» - «Динамо» - 1:2 (голи – Овусу (90+4) – Сирота (18), Буяльський (80).

11 серпня. «Динамо» - «Минай» - 2:0 (голи – Буяльський (19), Рамірес (45+1).

Офіційні особи матчу

Головний арбітр – Монзуль К.В. (Харків)

Асистенти арбітра — Стрілецька М.С. (Суми), Грушко С.А. (Київська обл.).

Четвертий арбітр — Романюк А.М. (Івано-Франківськ).

Спостерігач арбітражу — Швецов В.Б. (Одеса).

Арбітр ВАА — Бойко С.М. (Київська обл.), асистент ВАА — Матяш В.В. (Донецьк), спостерігач ВАА — Ярмолинський Л.М. (Київська обл.).

Делегат УАФ — Калита М.Г. (Миколаїв).

Офіцер безпеки УАФ — Пихтін М.П. (Миколаїв).

Статистика зустрічей

«Інгулець» проводить другий сезон в елітному дивізіоні, тому з представником Кіровоградської області кияни зустрічалися лише двічі протягом минулого ігрового року.

У матчі першого кола в Кропивницькому «Динамо» здобуло перемогу з рахунком 2:0, яку принесли голи Дениса Гармаша в першому таймі та Миколи Шапаренка наприкінці матчу. У домашньому ж поєдинку навесні «біло-сині» здобули ще більш упевнену перемогу – з розгромним рахунком 5:0.

Попередня зустріч

Українська Прем’єр-ліга 2020/21. 23-й тур

25.04.2021. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» – «Інгулець» – 5:0

«Динамо»: 1.Бущан, 94.Кендзьора (20.Караваєв, 46), 25.Забарний, 4.Попов, 16.Миколенко, 5.Сидорчук (к) (8.Шепелєв, 60), 10.Шапаренко (18.Андрієвський, 46), 15.Циганков, 29.Буяльський (19.Гармаш, 73), 14.де Пена (22.Родрігес, 60), 41.Бєсєдін.

«Інгулець»: 14.Кринський, 4.Салем, 7.Васін (49.Сітчінава, 75), 9.Шевцов (31.Плохотнюк, 81), 10.Козак (13.Коваленко, 75), 11.Бартулович (к), 15.Коробенко, 17.Янаков (45.Щедрий, 75), 47.Асмелаш, 89.Синьогуб, 90.Семенко.

Голи: Забарний (4), Бєсєдін (14), Циганков (48, 70), Попов (82).

Попереджені: Кринський (23), Синьогуб (29), Бартулович (45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер