VBET Ліга. 6-й тур. «Динамо» – «Колос» – 7:0. Звіт про матч

VBET Ліга. 6-й тур. «Динамо» – «Колос» – 7:0. Звіт про матч

У рамках 6-го туру чемпіонату України київське «Динамо» приймало на НСК «Олімпійський» ковалівський «Колос».

Пам'ятаючи про втрату очок у домашньому матчі минулого сезону (2:2), а також важкий чвертьфінальний поєдинок у Кубку України, у якому вдалося виграти лише в серії пенальті, динамівці були обережними у своїх прогнозах на майбутній поєдинок.

Але всі сумніви та побоювання розвіялися фактично після перших десяти хвилин матчу. Уже на 5-й хвилині індивідуальний прорив Де Пени завершився точним ударом уругвайця від лівого краю штрафного, і м'яч точно залетів у дальній кут - 1:0.

Буквально в наступній же атаці динамівцям удалося подвоїти перевагу. Буяльський не поскупився, віддав передачу до штрафного майданчика на Шкуріна, форвард у свою чергу продовжив на Шапаренка, і Микола метрів із десяти пробив повз воротаря - 2:0.

Часто тренери кажуть, що рахунок 2:0 розслабляє футболістів і через це є більш небезпечним, ніж мінімальний. Однак це не стосується цього випадку. Фактично вся гра проходила на половині поля гостей, причому кожну свою атаку динамівці завершували ударами в бік воріт.

Не дивно, що досить швидко підопічним Мірчі Луческу, який повернувся на тренерську лавку після нетривалої відсутності за станом здоров'я, удалося збільшити свою перевагу. Спочатку Кендзьора вдало замкнув головою подачу з кутового, зробивши рахунок 3:0, а потім Буяльський видав справжній шедевр, перехопивши м'яча в центрі поля, обігрався з Циганковим на шляху до штрафного майданчика, а вже з меж володінь суперника елегантним «черпаком» перекинув воротаря - 4:0!

Але й це ще було не все в першому таймі. Де Пена видав гол-близнюк, перехопивши м'яча на чужій половині поля та оформивши дубль - 5:0, а перед самою перервою Циганков вдало замкнув простріл Карлоса з лівого флангу - 6:0.

На другий тайм, якби була така можливість, уже можна було не виходити. Тим не менш, м'яч ще раз побував у воротах «Колоса» - постарався Циганков, який замкнув цього разу простріл Миколенка.

Варто віддати належне ковалівцям - навіть у такій безнадійній ситуації вони намагалися організувати хоча б гол престижу. І були близькі до того, щоб забити - зокрема, небезпечно пробивав зі штрафного Богданов, але Бойко зіграв надійно та забрав м'яча в куті.

Тож надупевнена перемога «Динамо» - 7:0. Кияни трохи не дотягнули до свого рекорду результативності в чемпіонатах України (перемога над маріупольським «Іллічівцем» - 9:0 у жовтні 2010-го), але від цього настрій напевно у «біло-синіх» не зіпсувався.

VBET Ліга. 6-й тур

«Динамо» – «Колос» – 7:0 (6:0).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора (Караваєв, 61), Забарний, Шабанов, Миколенко, Сидорчук (Шепелєв, 61), Циганков, Буяльський (Лєднєв, 69), Шапаренко, Де Пена (Вербич, 61), Шкурін (Рамірес, 46).

«Колос»: Маханьков, Золотов, Павловець, Петров, Чорноморець, Задоя (Богданов, 29), Чурко (Данфа, 46), Костишин (Нурієв, 46), Мілько (Нгамба, 29), Сантос, Сітчінава (Лисенко, 63).

Голи: де Пена (5, 39), Шапаренко (8), Кендзьора (26), Буяльський (34), Циганков (45, 67).

Попереджені: Сидорчук (30), Шапаренко (78) — Сантос (4), Данфа (76), Нгамба (86), Нурієв (90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер