VBET Ліга. 6-й тур. «Динамо» – «Рух» – 3:0. Звіт про матч

VBET Ліга. 6-й тур. «Динамо» – «Рух» – 3:0. Звіт про матч

У рамках 6-го туру вітчизняної Прем’єр-ліги київське «Динамо» проводило матч із львівським «Рухом». Незважаючи на домашній статус поєдинку для нашої команди, гра пройшла на стадіоні «Арена Львів» у столиці Галичини, аби полегшити логістику між двома поєдинками Ліги Європи проти французького «Ренна».

Після прикрої поразки у Франції, коли «біло-сині» пропустили вирішальний гол на останніх хвилинах, у Мірчі Луческу та його підопічних було лише дві доби, аби підготуватися до протистояння з «Рухом». І незважаючи на те, що в попередніх очних матчах динамівці виключно перемагали, при цьому не пропустивши жодного м’яча, матч очікувався не з простих.

Номінальні гості з перших хвилин показали, що в обороні відсиджуватися не збираються, спробувавши застосовувати високий пресинг на чужій половині поля. Але перший момент усе ж виник біля воріт львів’ян – після скидки Буяльського по воротах метрів із 22-х пробив Циганков, але м’яч полетів вище воріт.

Львів’яни відповіли небезпечним ударом Таллеса, однак, на щастя для «біло-синіх», Бойко обрав правильну позицію та спіймав м’яч. Надалі футболісти «Руха» вміло стримували атаки суперника, і особливих моментів фактично до останніх хвилин першого тайму у «біло-синіх» і не згадаєш.

Однак усе ж до перерви динамівцям вдалося відкрити рахунок. Вівчаренко підключився до атаки на лівому фланзі, виконав навіс до воротарського майданчика, Паньків перервав політ м’яча, але лише скинув прямо на ногу Буяльському, який із близької відстані пробив точно в кут – 1:0.

За хвилини, що залишалися зіграти в першому таймі, львів’яни цілком могли вирівнювати становище. Зокрема, Бойчук вискочив віч-на-віч із Бойком, але Денис вчасно вийшов із воріт, скоротив кут обстрілу та ліквідував загрозу. А в останній атаці перед перервою наш голкіпер отримав травму, виловивши м’яча з-під поперечини після закидання від Климчука та невдало приземлившись на ногу.

Денис зміг вийти і на другий тайм, але через кілька хвилин усе ж вимушений був попросити заміну, і місце у воротах зайняв Нещерет. Буквально відразу Руслану довелося вступати у гру, коли Бєсєдін невдало скинув м’яча назад, Бойчук підхопив, прибрав Тимчика, але з гострого кута пробив у руки воротаря.

А на 60-й хвилині «Динамо» подвоїло рахунок. Циганков утік від опонента на правому фланзі, виконав простріл на дальню стійку, удар Гармаша було заблоковано, але м’яч відскочив на Буяльського, який у падінні з кількох метрів переправив м’яча під поперечину – 2:0.

Міг Віталій оформлювати хет-трик, але після того, як м’яч відскочив до нього у штрафному майданчику, пробив із лівої ноги набагато вище воріт. Також метрів із 20-ти не зміг поцілити в рамку воріт Циганков, якому зручно п’яткою віддав пас Буяльський, а в епізоді з ударом Гармаша зльоту після подачі кутового свою команду підстрахував захисник Роман, який вибив м’яча з лінії воріт.

За десять хвилин до завершення поєдинку по всій Україні було оголошено повітряну тривогу, і, відповідно до регламенту проведення футбольних матчів під час воєнного стану в країні, усі змушені були прослідувати в укриття.

У підсумку, пауза розтягнулася майже на півтори години. А ледь гру було поновлено, як «біло-сині» довели рахунок до розгромного. Після вкидання з ауту Гармаш доставив м’яч на лінію штрафного майданчика, а там Тимчик набіг та гарматним ударом увігнав м’яча в сітку воріт – 3:0.

За час, що залишився, хороший момент створив собі Ванат, який утік до воріт, але з гострого кута не зміг пробити досвідченого голкіпера «Руха». У підсумку, матч завершився впевненою перемогою «Динамо», яке вперше в нинішньому сезоні забило три м’ячі в одному поєдинку та здобуло перемогу з великою різницею.

VBET Ліга. 6-й тур

09.10.2022. Львів, стадіон «Арена Львів»

«Динамо» – «Рух» – 3:0 (1:0).

«Динамо»: 71. Бойко (35. Нещерет, 54) – 2. Вівчаренко, 25. Забарний, 34. Сирота, 24. Тимчик – 5. Сидорчук (к, 18. Андрієвський, 84), 8. Шепелєв, 7. Кабаєв (19. Гармаш, 55), 15. Циганков (20. Караваєв, 84), 29. Буяльський – 41. Бєсєдін (11. Ванат, 78).

«Рух»: 79. Паньків (к) – 29. Дідик, 93. Роман, 96. Слюсар, 23. Бойчук (22. Карабін, 80) – 6. Довгий (92. Слюбик, 80), 63. Сапуга, 73. Лях (17. Мисик, 69), 11. Соломон (99. Руніч, 80), 30. Таллес (10. Притула, 64) – 7. Климчук.

Голи: Буяльський (43, 60), Тимчик (80).

Попереджені: Тимчик (56) – Роман (14), Довгий (37).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер