Важлива перемога! «Динамо» - «Олександрія» - 1:0. Звіт про матч

Важлива перемога! «Динамо» - «Олександрія» - 1:0. Звіт про матч

У рамках 8-го туру VBET Ліги київське «Динамо» приймало на своєму полі «Олександрію» з однойменного населеного пункту в Кіровоградській області.

Динамівці готувалися до поєдинку в чемпіонаті України на емоційному тлі після поєдинку Ліги чемпіонів проти «Бенфіки» (0:0), в якому на останніх хвилинах був скасований гол нашої команди та з рук вислизнула така бажана перемога. До того ж усі напевно пам'ятали, що «Олександрія» в нинішньому сезоні вже встигла обіграти «Шахтар» на НСК «Олімпійський», тому про недооцінку суперника з боку підопічних Мірчі Луческу не могло бути й мови.

І з перших хвилин господарі почали створювати моменти біля чужих воріт. Циганков пробивав із гострого кута, але воротар потягнув, Шкуріну не вистачило зовсім трохи, щоб замкнути простріл де Пени з лівого флангу. Трохи згодом білоруський форвард ще в одному моменті не зміг переграти голкіпера, а Циганков не встигнув до м'яча, щоб добити його в порожні ворота.

Перед самою перервою у нашого віце-капітана був ще один забійний момент. Віктор пробивав зльоту з центру штрафного майданчика після закидання від де Пени, а потім Циганков не зміг підлаштуватися під м'яч, щоб вдало зіграти на добиванні.

Після перерви облога воріт гостей продовжилася. Активним був Гармаш, який вийшов на вістрі атаки замість Шкуріна, також свої моменти шукав Циганков, але голкіпер тримався і явно не мав наміру пропускати цього вечора. Зокрема, у другому таймі Білик мінімум чотири рази рятував свою команду в моментах, коли у киян були чудові шанси, аби відзначитися.

Час минав, і все більш нервовими були спроби киян таки відзначитися. Можливість забити переможний м'яч була у Вітіньйо, який дебютував за «біло-синіх». Але «підмога» прийшла звідти, звідки її найменше чекали. Уже в компенсований час після подачі з правого флангу екс-динамівець Рибалка завалив у власному штрафному Гармаша, і арбітр після перегляду відеоповтору призначив пенальті. До «точки» підійшов Циганков та точно пробив у кут без шансів для воротаря - 1:0.

Утім, цікаві події в матчі на цьому не закінчилися. На полі ще утворилася бійка, в якій узяли участь багато футболістів, але більше за інших «дісталося» Шабанову та Гармашу, які отримали попередження, і гравцю «Олександрії» Кирюханцеву, якого вилучили з поля.

А ось голів більше не було. 1:0 - дуже складна перемога «Динамо», яка дозволяє зберігати триочкову перевагу над донецьким «Шахтарем» у турнірній таблиці.

«Динамо» - «Олександрія» - 1:0

«Динамо»: Бущан, Кендзьора (Караваєв, 68), Забарний, Шабанов, Миколенко, Сидорчук (Шепелєв, 77), Андрієвський, Циганков, Буяльський (Лєднєв, 90+10), де Пена (Вітіньйо, 68), Шкурін (Гармаш, 46).

«Олександрія»: Білик, Мірошниченко, Мельник, Дубра, Цуріков, Калюжний, Дришлюк (Рибалка, 70), Ковалець, Одарюк (Кирюханцев, 63), Гринь (Спінеллі, 63), Третьяков (Стецьков, 90).

Гол: Циганков (90+8, пен.).

Попереджені: Буяльський (43), Кендзьора (58), Сидорчук (67), Бойко (72, не на полі), Андрієвський (87), Шабанов (90+15), Гармаш (90+15) — Ковалець (42), Спінеллі (76), Дубра (79), Рибалка (90+7).

Вилучений: Кирюханцев (90+15).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер