VBET Ліга. 9 -й тур. «Динамо» - «Ворскла» – 1:1. Звіт про матч

VBET Ліга. 9 -й тур. «Динамо» - «Ворскла» – 1:1. Звіт про матч

Матч 9-го туру VBET Ліги київське «Динамо» провело вдома, у Києві, де на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського приймало полтавську «Ворсклу». «Динамо» перебувало на восьмій сходинці у турнірній таблиці, а «Ворскла» - на 12-й. Обидві команди мали проблеми на початку чемпіонату, тож відповідь на запитання, хто переможе у цьому поєдинку, була не такою вже однозначною.

Гра вийшла складною для підопічних Мірчі Луческу і завершилася внічию 1:1. Обидва м'ячі були забиті у першому таймі, нашу команду вивів уперед Буяльський, а за хвилину до свистка на перерву рахунок зрівняв Юрченко.

Команди розпочали гру не надто швидко, територіальною перевагою одразу заволоділи динамівці, які виконали кілька стандартних положень, зокрема, кутовий удар та навіс зі штрафного, а також Кабаєв пробив повз ворота з відскоком від газону. «Ворскла» відповіла теж подачею зі штрафного у виконанні Бацули, але Челядіна випередив Нещерет, забравши м’яч. У цілому ж, перші хвилини поєдинку пройшли без занадто небезпечних моментів.

Надалі команди продовжували наближатися до воріт одна одної, завдяки стандартним положенням. «Ворскла» відбилася після кутового, а Нещерет вибив кулаками м’яч на кутовий після навісу зі штрафного. Також варто відзначити удар Лонвейка метрів з 20-ти у площину воріт – Різник спіймав м’яч. В основному ж гра проходила у середині поля, без особливого просування уперед. Загалом, у першому таймі було небагато подій на полі, але навіть у таких обставинах динамівці змогли забити!

Гостроти та емоцій додав до гри Буяльський: Кабаєв зробив навіс з флангу до штрафного майданчика, Бєсєдін виграв верхову боротьбу та головою скинув м’яч на Віталія, і він з лінії воротарського майданчика проштовхнув його у правий від себе кут воріт. Одразу ж Лонвейк міг подвоювати рахунок потужним ударом з-за меж штрафного майданчика – Різник в ефектному сейві у стрибку вибив м’яч на кутовий. Незабаром активний Лонвейк записав до свого активу ще одну спробу, але вийшло значно вище воріт.

А ось гості своїм моментом на останній хвилині першого тайму розпорядилися значно вдаліше: удар Сефері Кендзьора заблокував, м’яч відскочив до Марлісона, той дещо незграбно переправив його на Юрченка, і Владлен, випередивши Циганкова, спрямував його у сітку, забивши гол «у роздягальню». З тим команди і пішли на перерву, адже одразу пролунав свисток про завершення першої половини зустрічі.

Початок другого тайму теж не відрізнявся високими швидкостями. Варто відзначити хіба що удар Сироти у площину воріт, на який зреагував Різник, на який «Ворскла» відповіла моментом Марлісона, до якого відскочив м’яч після прострілу з флангу, але його випередив Нещерет. З кожною хвилиною кияни все більше тиснули на ворота полтавців. Здорово пробивав Лонвейк з-за меж штрафного майданчика, але після рикошету м’яч вилетів на кутовий. А через кілька хвилин змусив партнерів схопитися за голову Караваєв! Гармаш, який щойно вийшов на заміну, чудовою розрізною передачею виводив Олександра на ударну позицію, він обіграв голкіпера, але якимось дивом не влучив у порожні ворота!

Команди почали відповідати моментом на момент. Впродовж кількох хвилин динамівці тричі створили загрозу біля воріт суперника. Спочатку Вівчаренко здалеку пробив невлучно після кутового, потім, Гармаш заробив та виконав штрафний удар – Різник впорався, нарешті, Вівчаренко дотягнувся головою до м’яча після флангового навісу Гармаша, але не зміг, як слід пробити по воротах. У відповідь Юрченко впродовж однієї атаки завдав два удари по володіннях Нещерета але обидва наші захисники заблокували. А з прострілом Сефері впорався Вівчаренко, вибивши м’яч.

Близьким до того, аби вивести киян уперед, був Сидорчуук, але його потужний удар у нижній кут воріт «потяг» Різник, а Буяльський трохи не встиг на добивання. Згодом Буяльський зі штрафного ледь не влучив у площину воріт, але м’яч лише на кілька сантиметрів розминувся зі стійкою. Останні хвилини динамівці провели біля воріт суперника, але ні Гармашу, ні Ванату, ні Циганкову у компенсований час не вдалося вирвати перемогу – нічия 1:1.

VBET Ліга 2022/23, 9-й тур

«Динамо» - «Ворскла» - 1:1 (1:1)

23.10.2022. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо»: 35. Нещерет, 20. Караваєв, 4. Попов, 34. Сирота, 94. Кендзьора (2. Вівчаренко, 59), 5. Сидорчук, 29. Буяльський, 7. Кабаєв (19. Гармаш, 59), 15. Циганков, 22. Лонвейк, 41. Бєсєдін (11. Ванат, 73).

«Ворскла»: 31. Різник, 3. Зайков, 4. Пердута, 6. Скляр, 16. Сефері, 17. Чеснаков, 20. Кравець, 29. Бацула, 33. Марлісон, 38. Челядін (7. Олійник, 77), 80. Юрченко (11. Степанюк, 86).

Голи: Буяльський (33) – Юрченко (44)

Попередження: Кабаєв (21) – Скляр (17), Марлісон (90+3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер