VBET Ліга. «Динамо» – «Дніпро-1» – 0:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Дніпро-1» – 0:1. Звіт про матч

У рамках 11-го туру чемпіонату України київське «Динамо» на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського «Дніпро-1».

Минулого сезону «біло-сині» були розгромлені суперником у номінально домашньому матчі (гра відбувалася у Львові на «Арена Львів») із рахунком 0:3, тож на звітний поєдинок настрій був відповідним до реваншистського. На гру динамівці вийшли у футболках на підтримку свого лідера Андрія Ярмоленка, який переніс операцію та випав на тривалий період, і спостерігав за діями своїх партнерів із трибуни.

Утім, дебют зустрічі залишився за гостями, які нетривалий час «придивлялися», а потім доволі швидко відкрили рахунок. На 13-й хвилині Піхальонок класною передачею знайшов у штрафному майданчику Філіппова, той віддав на Гуцуляка, який звільнився з-під опіки та пробив під Поповим – м’яч влетів точно в кут воріт Бущана.

Майже відразу Попов мав можливість вирівняти становище, однак, замикаючи подачу з кутового, не поцілив у рамку. Надалі «біло-сині», незважаючи на те, що поступалися, не особливо активно йшли вперед, дозволяючи супернику подовгу розігрувати м’яча на власній половині поля. Щоправда, в середині тайму динамівцям вдалося забити – після подачі зі штрафного м’яч заметушився у володіннях дніпрян, і Сирота, який проводив свій 50-й матч в УПЛ, поцілив у кут. Але після тривалих консультацій арбітра зі своїм відеоасистентом взяття воріт не було зараховано через офсайд у Бражка, який перебував на лінії удару й заважав тим самим Волинцю зреагувати.

Перед самим свистком на перерву класний удар зльоту вдався Сарапію після навісу з флангу, однак Бущан виловив м’яча з-під поперечини. Тож, на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей, і динамівцям було про що подумати за час відпочинку.

На другий тайм «біло-сині» вийшли з подвійною налаштованістю, але пані Фортуна не була повернута обличчям до динамівців. Супермомент мав Буяльський, який пробивав із центру штрафного майданчика після зручної скидки Ваната, однак м’яч пролетів поруч зі стійкою, також був заблокований постріл Волошина зі зручної позиції. У той же час, захоплюючись атакою, підопічні Мірчі Луческу також пропускали швидкі контрвипади дніпрян – зокрема, Бущану довелося вступати у гру після підступного дальнього удару Піхальонка, а Філіппов не поцілив у рамку із гострого кута.

Загалом, відкриту гру команди демонстрували й надалі. Тренерський штаб «Динамо» зробив серію замін, підсиливши лінію атаки, однак захисна лінія «Дніпра-1» діяла надійно, вдало накриваючи опонентів та блокуючи будь-які спроби «біло-синіх» забити гол. Надія була на дальні удари, коли, наприклад, Бражко розрядив свою «гармату» або Шапаренко перевірив пильність голкіпера, але надійно діяв у рамці Волинець.

У підсумку, 0:1 – друга поспіль поразка для «Динамо» в рамках УПЛ. Свій наступний поєдинок «біло-сині» проведуть 28 жовтня, коли зіграють на виїзді з «Колосом».

VBET Ліга. 11-й тур

22.10.2023. Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Динамо» – «Дніпро-1» – 0:1

«Динамо»: 1. Бущан – 24. Тимчик, 4. Попов, 34. Сирота, 2. Вівчаренко (44. Дубінчак, 46) – 6. Бражко, 8. Шепелєв (77. Беніто, 65), 18. Андрієвський (10. Шапаренко, 65), 29. Буяльський (к), 91. Волошин (22. Кабаєв, 64) – 11. Ванат (37. Царенко, 82).

«Дніпро-1»: 1. Волинець – 30. Кравець (26. Каплієнко, 77), 5. Сарапій, 39. Сваток (к), 3. Адамюк – 18. Бабенко, 22. Рубчинський, 8. Піхальонок, 17. Лєднєв, 9. Гуцуляк (34. Танчик, 62) – 7. Філіппов (28. Андре, 65).

Гол: Гуцуляк (13).

Попереджені: Беніто (67), Дубінчак (70) – Рубчинський (21), Сарапій (31), Гуцуляк (40), Каплієнко (90+4).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер