VBET Ліга. «Динамо» - «Інгулець» - 0:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» - «Інгулець» - 0:2. Звіт про матч

Весняну частину сезону Прем’єр-Ліги «Динамо» розпочало матчем у Києві, де на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського зустрілось з представником нижньої половини турнірної таблиці, «Інгульцем».

У свою чергу команда з селища Петрове розпочала друге коло з новим тренером – «Інгулець» очолив відомий футболіст київського «Динамо» 90-х Сергій Ковалець.

Гра розпочалася для команди Мірчі Луческу не найкращим чином – вже на 12-й хвилині вони пропустили швидкий м’яч. Після верхової передачі з глибини Сітало виграв боротьбу у Дячука, корпусом відштовхнувши динамівського центрбека, який у зимове міжсезоння повернувся з оренди. Далі форвард «Інгульця» покотив м’яч лівіше уздовж лінії штрафного майданчика на вільного Козака, а той відправив м’яч у кут воріт Нещерета.

На 20-й хвилині Володимир Шепелєв впав у штрафному майданчику гостей після очевидного контакту з Кучеруком, проте головний арбітр зустрічі Катерина Монзуль не побачила підстав для призначення пенальті.

На 36-й хвилині момент для удару, схожий на епізод з голом «Інгульця», мав Владислав Ванат, який після пасу Сидорчука пробивав по воротах з небезпечної позиції лівіше від центру, однак після удару у дальній кут м’яч розминувся з дальньої стійкою. Ще один момент за кілька хвилин мав Кабаєв, проте його удар метрів з 20-ти виявився дуже невлучним.

А перед самою перервою «Інгулець» провів ще одну результативну контратаку. Поки динамівці сигналізували арбітрові про гру рукою у суперника, Клименко отримав вертикальний пас на чужій половині поля та вирізав передачу у центр штрафного з правого флангу. Результативним ударом в один дотик цей пас замкнув Одарюк, вчасно «відклеївшись» від динамівських захисників.

У перерві Мірча Луческу вдався до кардинальних дій, провівши одразу потрійну заміну. До двох дебютантів у складі «Динамо» в УПЛ Дячука та Волошина додався третій – Антон Царенко. Крім нього на полі по перерві з’явилися Костянтин Вівчаренко та Денис Гармаш.

На 60-й хвилині Гармаш був близьким до того аби відкрити лік динамівським голам у цій грі, проте його удар у нижній кут прийняла на себе стійка воріт. Момент у відповідь мали гості, коли Сітало ледь не підстеріг помилку Руслана Нещерета, який не зафіксував м’яч після високого навісу.

Загалом у другому таймі «біло-сині» значно збільшили оберти, а гості зачинилися на власній половині поля, проте продовжували при цьому організовувати гострі контратаки на ворота киян. Навіть у компенсований час момент був у Козака, натомість біля воріт «Інгульця» господарям поля дуже важко давалися моменти – гості надійно зачинили підступи до своїх воріт та самовіддано оборонялися.

У підсумку «Динамо» зазнало четвертої поразки у цьому сезоні та продовжує залишатися на третьому місці в Прем’єр-Лізі.

VBET Ліга. 16 тур. «Динамо» - «Інгулець» - 0:2

04.03.2022. Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. Матч без глядачів

«Динамо»: Нещерет – Караваєв, Попов, Дячук, Дубінчак (Вівчаренко, 46) – Сидорчук (к), Шепелєв (Беніто, 86), Буяльський, Волошин (Царенко, 46), Кабаєв (Гармаш, 46) – Ванат (Лонвейк, 70).

«Інгулець»: Паламарчук, Ченбай, Кучеренко, Ковальов, Смоляков, Клименко, Кухарук, Нагієв (Мельничук, 52), Одарюк (Козиренко, 75), Козак, Сітало (Марусич, 87).

Голи: Козак (12), Одарюк (43)

Попередження: Лонвейк (90+1) – Смоляков (73)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер