VBET Ліга. «Динамо» – «Кривбас» – 3:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Кривбас» – 3:1. Звіт про матч

У неділю, 30 жовтня, київське «Динамо» провело у Львові на стадіоні «Арена Львів» номінально домашній матч 10-го туру чемпіонату України проти «Кривбасу» з Кривого Рогу.

Динамівці підходили до поєдинку, маючи серію з двох матчів без перемог на внутрішній арені, а криворіжці, навпаки, у попередньому турі здобули першу в сезоні перемогу. Тож обидві команди горіли бажанням поповнити свою скарбничку трьома очками.

Розпочали матч номінальні гості сміливо. Зокрема, чудову нагоду відкрити рахунок мав Татарков, після відскоку пробивши з-за меж штрафного майданчика поруч зі стійкою – щоправда, не обійшлося без рикошету від Попова.

Утім, динамівці швидко остудили запал суперника, перехопили ініціативу – і забили. Сидорчук перехопив м’яч у центрі поля та відразу ж віддав пас урозріз до штрафного майданчика на Ваната. Владислав, як справжній форвард, сміливо пішов на кількох суперників, звільнився від опіки та з району 11-метрової позначки пробив під поперечину – 1:0.

А за дві хвилини «біло-синім» вдалося подвоїти рахунок. Цього разу на помилці при передачі на своїй половині поля футболістів «Кривбасу» підловив Буяльський, просунувся до штрафного майданчика, віддав передачу на Ваната, отримав м’яч у відповідь, та невідпорним ударом у кут забив свій шостий м’яч у нинішньому чемпіонаті – 2:0.

Здобувши комфортну перевагу, динамівці заспокоїлися, подовгу розігруючи м’яч, але без особливого просування вперед та, як наслідок, без особливих моментів. Коли ж здавалося, що футболісти подумки вже в роздягальнях, «Кривбас» відіграв один м’яч перед самою перервою. Пройшло закидання до штрафного майданчика на Якимця, той наздогнав м’яч та виконав простріл у воротарську, де залишений без нагляду Дебелко пробивав із кількох метрів по порожніх воротах – 2:1.

На початку другого тайму команди обмінялися супермоментами. Спочатку дубль мог оформлювати Дебелко – після навісу до штрафного майданчика Тимчик у боротьбі з Корабліним скинув м’яча точно на ногу форварду «Кривбасу», який опинився перед Нещеретом, але переграти нашого воротаря, на щастя, не зміг. У відповідь біля протилежних воріт класно пробив із 20-ти метрів Гармаш – воротар парирував у куті, а захисники не дозволили Буяльському зіграти на добиванні.

На 57-й хвилині підопічні Мірчі Луческу отримали хорошу нагоду збільшити свою перевагу. Циганков намагався обіграти Дібанго у штрафному майданчику та був збитий суперником. Сам же постраждалий підійшов до 11-метрової позначки, але не зміг переграти воротаря, який парирував м’яч у куті.

Але рахунок усе ж змінився за кілька хвилин. Караваєв із лівого флангу віддав передачу в напрямку штрафного майданчика, Ванат пропустив м’яча на Буяльського, який увірвався до штрафного майданчика та в дотик поцілив у кут – 3:1.

Варто віддати належне підопічним Юрія Вернидуба, які й цього разу не опустили руки та шукали момент, аби забити ще. Той же Дебелко знову міг робити дубль, але, замикаючи навіс із кутового, форвард поцілив у стійку, класний удар із меж штрафного майданчика вдався Микитишину, але Нещерет у стрибку дістав м’яч кінчиками пальців та врятував «біло-синіх».

Але до фінального свистка рахунок більше не змінювався. У підсумку, 3:1 – перемога «Динамо», яка наближає «біло-синіх» до групи лідерів.

VBET Ліга. 10-й тур

30.10.2022. Львів, стадіон «Арена Львів»

«Динамо» – «Кривбас» – 3:1 (2:1).

«Динамо»: Нещерет — Тимчик (Кендзьора, 64), Забарний, Попов, Караваєв (Вівчаренко, 64) — Буяльський (Шепелєв, 82), Сидорчук, Гармаш (Лонвейк, 71), Циганков, Кабаєв (Перріс, 64) — Ванат.

«Кривбас»: Сарнавський — Якимець, Ловрич, Семенов, Дібанго — Капіч, Банада (Шевченко, 67) — Задерака (Микитишин, 67), Татарков (Кораблін, 35; Устименко, 87), Хомченовський — Дебелко.

Голи: Ванат (20), Буяльський (22, 59) – Дебелко (45+2).

Нереалізований пенальті: Циганков (58).

Попереджені: Тимчик (38), Гармаш (43), Сидорчук (88) – Дібанго (57).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер