VBET Ліга. «Динамо» – «Кривбас» – 3:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Кривбас» – 3:1. Звіт про матч

У рамках 29-го туру чемпіонату України з футболу київське «Динамо» приймало на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського «Кривбас» з Кривого Рогу.

Обидві команди не мали турнірної мотивації, адже «Динамо» вже не підніметься вище другого місця, а суперник забезпечив собі третю сходинку. Як часто буває у подібних випадках, гра вийшла відкритою, з великою кількістю атак та ударів з обох сторін.

Динамівці дуже потужно почали зустріч. На другій хвилині Ярмоленко заробив на собі фол вже у штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті після перегляду епізоду у VAR форматі - Ванат пробив без шансів для голкіпера.

Через дві хвилини Шапаренко видав фантастичне соло, обіграв кілька суперників та елегантно поклав м'яч у кут воріт - 2:0. Приголомшливий початок для «Кривбас», але до честі суперника треба сказати, що вони досить швидко оговтались, перебудувались та почали небезпечно атакувати.

Одна з таких атак закінчилась акцентованим навісом з флангу на дальню стійку, де Твердохліб перестрибнув у повітрі Тимчика та головою відправив м'яч у кут воріт.

Надалі вболівальники побачили ще більш відкриту гру з помилками у захисті в обох команд. Динамівці мали кілька чудових шансів, щоб забити третій м'яч, але Тимчик не використав вихід віч-на-віч з голкіпером, а Дубінчак пробив вище воріт з близької відстані. Отже, на перерву команди відправились за рахунку 2:1 на користь киян.

У другому таймі впав темп гри, але гольові шанси були в обох команд. Динамівські тренери провели серію замін, відбулася зміна тактичного малюнку, команда перейшла до більш звичайного формату у два центральні захисники.

Гості були більш активні у позиційному нападі, в той час, як динамівці відповідали швидкими контратаками. У «Кривбас» був небезпечний момент на 58-й хвилині, але Бущан у блискучому стрибку врятував команду після удару Прінса. Динамівці могли забивати після помилки голкіпера суперника, Волошин зіграв на випередження, проте у ворота не влучив.

На 79-й хвилині після чергової помилки захисту гостей мав забивати Буяльський, але лідер атак «Динамо» з близької відстані влучив у стійку воріт. Проте вже через хвилину кияни забили свій гол - багатоходова атака, навіс з флангу на дальню стійку, Волошин головою віддав у центр, де Дубінчак влучив вже у порожні ворота. Черговий асист від Назара Волошина, який віддав вже шосту гольову передачу цього сезону, а для Влада Дубінчака це гол став першим у професійній кар'єрі на клубному рівні.

Динамівці мали доводити рахунок до розгромного, але змарнували ще декілька перспективних атак та гольових моментів - поруч зі стійкою пробив Шепелєв, удар Буяльського відбив голкіпер, а ще дві швидкі контратаки закінчилися перехопленням м'яча вже у штрафному суперника.

Фінальний рахунок 3:1 на користь «Динамо», компліменти обом командам за відкритий та цікавий футбол.


VBET Ліга, 29-й тур

18.05.2024. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, 1 800 глядачів.


«Динамо» – «Кривбас» – 3:1 (2:1)


«Динамо»: 1. Бущан – 24. Тимчик, 4. Попов, 25. Дячук (40. Біловар, 63), 34. Сирота (29. Буяльский, 46), 44. Дубінчак, 6. Бражко (18. Андрієвський, 71), 10. Шапаренко (8. Шепелєв, 60), 7. Ярмоленко (кап) (9. Волошин, 46), 22. Кабаєв, 11. Ванат

«Кривбас»: 1. Хома - 25. Бандейра (7. Понєдєльнік, 82), 39. Сантіні, 5. Стецьков (45. Вілівальд, 46), 55. Дібанго, 22. Вакулко (11. Татарков, 88), 47. Твердохліб, 10. Хомченовський (кап), 14. Луньов (64. Шевченко, 75), 21. Кузик, 9. Соса (80. Прінс, 46)

Голи: Ванат (4, з пенальті), Шапаренко (6), Дубінчак (81) - Твердохліб (19)

Попередження: Кабаєв (31), Біловар (69) - Сантіні (90+3)


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер