VBET Ліга. «Динамо» – ЛНЗ – 1:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – ЛНЗ – 1:1. Звіт про матч

У рамках 23-го туру чемпіонату України київське «Динамо» приймало на власному полі черкаський ЛНЗ.

У першому колі поєдинок з амбітним новачком вийшов результативним – «Динамо» перемогло з рахунком 4:2. З атак «біло-синіх» розпочався і звітний поєдинок. Уже на 2-й хвилині Ванат, замикаючи подачу з кутового, пробив головою над поперечиною. Згодом простріл Вівчаренка був перехоплений суперником, а Ванат трохи заліз в офсайд, замикаючи дальню стійку, під час флангової передачі Андрієвського.

Нарешті, на 15-й хвилині рахунок було відкрито. Шапаренко відібрав м’яча в центрі поля, віддав на Ваната, Владислав вивів до воріт Ярмоленка, і капітан «Динамо» елегантним дотиком перекинув м’яча через воротаря – 1:0.

Здавалося, що перший забитий м’яч скине тягар відповідальності з гравців «біло-синіх». І моменти продовжували виникати біля воріт суперника. Бражко із центру штрафного замикав простріл Ваната, але воротар зреагував та парирував м’яч, Ванат із гострого кута пробив у руки голкіперу, а Шапаренко здалеку закрутив м’яча в руки Кучеренку.

У гостей взагалі не було просування вперед і, відповідно, практично жодної небезпеки біля володінь «біло-синіх». Тож, як кажуть, гол прийшов з нізвідки. На 40-й хвилині Рибалка виконав подачу з кутового, Нещерет вийшов на перехоплення, але не втримав м’яча в руках, і Саліху буквально з метра заніс кулю в порожні ворота – 1:1.

До перерви динамівці володіли м’ячем, але без небезпечних моментів, а після відпочинку з новими силами почали наступ на ворота суперника. «Біло-сині» намагалися «вантажити» володіння черкащан фланговими подачами, але з ними справлялися захисники та воротар. Зі штрафного небезпечно пробивав Шапаренко, але м’яч після крученого удару пролетів повз стійку, ще в одному епізоді Ванат, замикаючи головою навіс Тимчика, пробив слабко в руки воротарю.

Футболісти ЛНЗ також за першої-ліпшої можливості намагалися організувати контратаку. Зокрема, після скидки Хобленка небезпечно пробивав Соареш, але Нещерет зіграв надійно, а згодом Яшарі пробив здалеку, і м’яч після рикошету від ноги Дячука пролетів над поперечиною.

Із плином часу тиск на ворота гостей посилювався. Удар Шапаренка з центру штрафного майданчика був заблокований, Ванат замикав головою передачу від Бражка, але удар не викликав особливих труднощів у воротаря. На останні хвилини тренерський штаб «біло-синіх» випустив на підмогу Ванату ще й Пономаренка, змінивши схему на гру з двома центрфорвардами. І в компенсований час класний момент був у Ваната, який обіграв кількох опонентів у штрафному майданчику, але переграти воротаря не зміг. Варто сказати, що й гості цілком могли виривати перемогу, однак після гарматного пострілу Саліху наш голкіпер витягнув м’яча з-під поперечини.

У підсумку, 1:1 – бойова нічия, яка залишила «Динамо» на третьому місці в турнірній таблиці. Тепер відставання від лідера, донецького «Шахтаря», складає чотири очки.

VBET Ліга. 23-й тур

08.04.2024. Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Динамо» – ЛНЗ – 1:1 (1:1).

«Динамо»: Нещерет – Тимчик, Попов, Дячук, Вівчаренко (Дубінчак, 78) – Андрієвський (Буяльський, 78), Бражко (Пономаренко, 84), Шапаренко, Ярмоленко (Волошин, 63), Кабаєв – Ванат.

ЛНЗ: Кучеренко – Норенков, Муравський, Ковальов (Тілль, 78), Саліху, Стасюк (Насонов, 69) – Рибалка (Соареш, 58), Бойко, Наумець (Пасіч, 59), Яшарі – Молло (Хобленко, 46).

Голи: Ярмоленко (15) – Саліху (40).

Попереджені: Вівчаренко (26), Дячук (50), Дубінчак (84) – Бойко (23), Рибалка (32), Стасюк (51), Яшарі (57), Норенков (68), Тілль (86), Кучеренко (90+6).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер