VBET Ліга. «Динамо» – «Металіст 1925» – 4:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Металіст 1925» – 4:2. Звіт про матч

У рамках перенесеного матчу 3-го туру VBET Ліги київське «Динамо» приймало на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського харківський «Металіст 1925».

Поєдинок розпочався із 15-хвилинною затримкою, що було погоджено з делегатом та офіційними особами матчу.

Зі стартом поєдинку динамівці взяли гру під свій контроль і доволі швидко повели в рахунку. Буяльський із центру поля геніальним пасом вивів до воріт Волошина, і Назар, наблизившись до воротаря, пробив точно по воротах – 1:0.

Незабаром рахунок у грі було подвоєно. Цього разу Шапаренко приклався до м'яча здалеку, голкіпер витягнув м'яча з кута, але першим на добивання встигнув Волошин та оформив дубль у матчі – 2:0.

Маючи комфортну перевагу, динамівці не зупинялися. Дубінчак пробив із гострого кута, але воротар парирував, Бражко здалеку не поцілив у рамку воріт. Натомість м'яч влетів у сітку за спиною Нещерета. Капітан харків'ян вирізав класну передачу до штрафного майданчика, і Дмитренко зльоту пробив повз динамівського голкіпера – 2:1.

«Біло-сині» не засмутилися й продовжували накочувати атаки на ворота суперника. І якщо з дальнім ударом Буяльського воротар «Металіста 1925» впорався, то після навісу капітана «Динамо» та удару головою Ваната нічого вдіяти вже не зміг – 3:1.

А незадовго до перерви гості опинилися у скрутному становищі. Поступаючись у два м'ячі, харків'яни ще й залишилися в меншості, коли Бичек отримав друге попередження за жорсткий фол проти Буяльського та достроково вирушив до роздягальні.

На відпочинок команди могли вирушати за розгромного рахунку на користь «біло-синіх», але Волошин не зміг оформити хет-трик, пробивши з кількох метрів у бік кутового прапорця. Продовжили динамівці свої атаки й після перерви. Сирота пробив здалеку неточно, Шапаренко з меж штрафного майданчика не поцілив у рамку, із ударам Бражка впорався голкіпер, перевівши м’яча на кутовий.

За тотальної переваги динамівців на полі забити вдалося гостям. Харків’яни вибігли у рідкісну контратаку, партнери вивели Ременюка на ворота, той прокинув м’яча повз Нещерета, який вийшов за межі штрафного майданчика, та пробив у падінні по порожніх воротах – 3:2.

Але все ж на останній хвилині «біло-синім» вдалося повернути різницю у два м’ячі. Після подачі з кутового Супряга підправив політ м’яча головою, а Дячук із кількох метрів переправив у порожні ворота – 4:2.

У підсумку, третя поспіль перемога «Динамо», завдяки «біло-сині» підіймаються на п’яте місце в турнірній таблиці.

VBET Ліга. Перенесений матч 3-го туру

07.12.2023. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

«Динамо» – «Металіст 1925» – 4:2 (3:1).

«Динамо»: Нещерет – Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак – Бражко, Шапаренко (Андрієвський, 59), Кабаєв (Караваєв, 59), Волошин (Беніто, 90+1), Буяльський (Царенко, 60) – Ванат (Супряга, 81).

«Металіст 1925»: Сидоренко – Капінус, Є. Ткачук, Червак, Фарина – Габелок (А. Ткачук, 59), Моура (Ременюк, 59), Бичек, Мартинюк, Дмитренко (Чирук, 76) – Сидоров (Борячук, 67).

Голи: Волошин (11, 22), Ванат (34), Дячук (90) – Дмитренко (30), Ременюк (72).

Попереджені: Бичек (28), Фарина (84).

Вилучений: Бичек (41, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер