VBET Ліга. «Динамо» – «Минай» – 2:0. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Минай» – 2:0. Звіт про матч

У суботу, 8 квітня, в рамках 20-го туру VBET Ліги київське «Динамо» на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського приймало закарпатський «Минай».

Звітний поєдинок став останнім, який «біло-сині» вимушені були проводити без свого найкращого бомбардира Віталія Буяльського, який отримав триматчеву дискваліфікацію за вилучення після переможної гри з «Дніпром-1».

Тренерський штаб «Динамо» зробив лише одну заміну у стартовому складі порівняно з переможним матчем із «Львовом» у минулому турі – на правому фланзі захисту замість Караваєва вийшов Тимчик.

Динамівці з перших хвилин заволоділи ініціативою, пристрілюючись до воріт суперника та шукаючи ключі до володінь закарпатців. Ударам Сидорчука та Беніто забракло влучності, після пострілів Дубінчака, Шепелєва та Ваната надійно грав воротар «Миная». А блискучий удар Лонвейка після подачі з кутового прийняла на себе поперечина.

Утім, настирливість «біло-синіх» усе ж дала свої плоди ще в першому таймі. Причому гол вийшов у більшій мірі курйозним. Після передачі з правого флангу Лонвейк намагався завдати удару з-за меж штрафного майданчика, м’яч зрізався з ноги, завдяки чому ліг прямо на ногу Царенка, який звільнився від опіки захисника – Антон без супротиву пробив точно в кут, забивши свій дебютний м’яч за першу команду «Динамо».

Гол додав упевненості динамівцям, які продовжували накочувати одну за одною атаки на ворота «Минаю». «Біло-сині» і здалеку пробивали, і активно використовували фланги, і по центру намагалися прорватися. Нарешті, втілити свою беззаперечну перевагу у ще один забитий м’яч господарям вдалося на 62-й хвилині. Шепелєв класним пасом від лівої бровки знайшов на підступах до штрафного майданчика Ваната, форвард прийняв передачу, увійшов до володінь суперника та пробив точно в кут з-під ноги захисника – 2:0.

В останні хвилин двадцять ігрового часу футболісти «Минаю» активізувалися, намагаючись створити проблеми динамівському захисту, але оборона «біло-синіх» на чолі з голкіпером Нещеретом діяла надійно.

У підсумку, 2:0 – упевнена перемога «Динамо», завдяки якій «біло-сині» продовжують гонитву за топ-трійкою.

VBET Ліга. 20-й тур

08.04.2023. Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Динамо» – «Минай» – 2:0 (1:0).

«Динамо»: Нещерет, Тимчик, Попов, Дячук, Дубінчак (Вівчаренко, 71), Сидорчук, Лонвейк, Царенко (Перріс, 71), Беніто (Гармаш, 61), Шепелєв (Яцик, 82), Ванат (Рамірес, 82).

«Минай»: Бандура, Гончар, Кравчук, Нємчанінов (Рогозинський, 82), Мельник, Булеза, Твердохліб, Вітенчук (Петько, 65), Шишка (Горін, 46), Гечев (Воробчак, 46), Коломоєць (Вишневський, 65).

Голи: Царенко (35), Ванат (62).

Попереджені: Яцик (83) - Горін (57).


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер