VBET Ліга. «Динамо» – «Минай». Прев’ю матчу

VBET Ліга. «Динамо» – «Минай». Прев’ю матчу

У неділю, 30 липня, київське «Динамо» проведе стартовий матч у рамках нового сезону чемпіонату України з футболу.

Суперником «біло-синіх» стане закарпатський «Минай». Поєдинок відбудеться на клубній арені «Динамо» імені Валерія Лобановського, початок – о 17:00.

«ДИНАМО»

Старт сезону

До нового сезону кияни готувалися в Австрії, де проводили навчально-тренувальний збір та контрольні матчі. Загалом у спарингах «біло-сині» не зазнали жодної поразки, чотири рази вигравши та одного разу зігравши внічию із загальною різницею м’ячів – 20:4.

Кадрові зміни у міжсезоння

У літнє міжсезоння «Динамо» розставалося з гравцями, які не були основними виконавцями у минулому сезоні. Із тих футболістів, які розпочинали матч останнього туру чемпіонату-2022/2023 проти «Металіста 1925» команду залишив нападник Ерік Рамірес, що виступатиме на правах оренди за колумбійський «Атлетико Насьйональ». Також у оренді гратимуть центральний захисник Антон Боль, атакуючий півзахисник Вікентій Волошин, опорний півзахисник Олександр Яцик (усі – «Зоря»), центральний півзахисник Джастін Лонвейк («Андерлехт» Бельгія), нападник Жерсон Родрігес («Сівасспор» Туреччина), атакуючий півзахисник Сергій Булеца («Заглембе» Любин, Польща), правий захисник Томаш Кендзьора (ПАОК Греція), правий захисник Микита Кравченко («Полісся»), розпрощалися з нашим клубом нападник Артем Бєсєдін та центральний захисник Микита Бурда.

Натомість, головним придбанням стало повернення до «Динамо» після шестирічної перерви правого вінгера Андрія Ярмоленка. Також після виступів за «Зорю» своє право на місце у стартовому складі «біло-синіх» буде виборювати центральний півзахисник Володимир Бражко.

 Також нагадаємо, що через вилучення в останньому матчі минулого сезону, проти «Металіста 1925», майбутній поєдинок через дискваліфікацію пропустить центральний захисник Максим Дячук.

«МИНАЙ»

Старт сезону

Футболісти «Минаю» готувалися до нового сезону на Закарпатті, провівши за час підготовки сім спарингів. У них було здобуто три перемоги, по два рази минайці зіграли внічию та програми (різниця м’ячів – 13:11).

Кадрові зміни у міжсезоння

«Минай» був достатньо активним на трансферному ринку під час нинішнього міжсезоння. Команду поповнили 11 футболістів, щоправда, більшість з них – вільні агенти. Це 28-річний опорний півзахисник Андрій Ралюченко, 31-річний центральний півзахисник Сергій Панасенко та 29-річний центральний захисник Юрій Кравчук з «Металіста», а також 29-річний правий вінгер Володимир Одарюк з «Інгульця», 32-річний правий захисник Ігор Солдат з ЛНЗ (Черкаси), 22-річний правий вінгер Артур Ременяк та 20-річний голкіпер Ілля Ольховий з ПФК «Львів», 20-річний нападник Іван Демиденко з «Астераса» (Тернопіль), 19-річний нападник Єгор Гунічев з «Олександрії», 21-річний правий півзахисник Вадим Мердеєв та 21-річний лівий півзахисник Іван Станкович з «Хуста» (обидва повернулися з оренди).

Залишили же команду центральний захисник Олег Горін, атакувальний півзахисник Руслан Паламар, воротар Герман Пеньков, лівий захисник Владислав Чушенко, правий захисник Ігор Гончар, лівий захисник Іван Трубочкін, опорний півзахисник Михайло Шишка, лівий вінгер Антон Байдал та нападник Юрій Коломоєць.

 

Суддівські призначення

Головний арбітр - Козиряцький М.С. (Запоріжжя)

Асистенти - Миронов О.В. (Полтава), Данильченко Є.А (Луганськ)

4-й арбітр – Афанасьєв О.О. (Харків)

Спостерігач арбітражу – Курганов В.В. (Черкаси)

Арбітр ВВА – Копієвський В.В. (Кропивницький)

Асистент ВВА – Матяш В.В. (Донецьк)

Спостерігач ВВА – Войтюк О.М. (Запоріжжя)

Історія зустрічей

Усього зіграно 8 матчів: +8=0-0, м'ячі 19:1

На полі «Динамо» – 3 матчі: +3=0-0, м'ячі 7:0

В УПЛ зіграно 6 матчів: +6=0-0, м'ячі 14:0

На полі «Динамо» – 3 матчі: +3=0-0, м'ячі 7:0

Останній матч на полі «Динамо»:

08.04.2023. Чемпіонату України-2022/2023

Динамо – Минай – 2:0

Голи: 1:0 – Царенко (35), 2:0 – Ванат (62).


Найкращі бомбардири у протистоянні клубів

Голи за «Динамо» у ворота «Миная» (серед діючих гравців команди):

3- Шапаренко;

1 - Гармаш, Андрієвський, Сидорчук, Буяльський, Царенко, Ванат.

Гравці «Миная», котрі забивали у ворота «Динамо», виступаючи за інші клуби

1 – Володимир Одарюк («Інгулець»), Дмитро Нємчанінов («Волинь»)


Цікаві факти та можливі події

Динамівці можуть 160-й раз зіграти внічию в чемпіонатах України.

Гольова серія «Динамо» в УПЛ триває 12 ігор – 26 голів.

Підопічні Мірчі Луческу з різних українських клубів можуть 110-й раз зіграти внічию у всіх турнірах, в тому числі 20-й – з «Динамо».

100-й гол в УПЛ може забити Андрій Ярмоленко (залишився один м’яч).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер