VBET Ліга. «Динамо» – «Верес» – 3:0. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» – «Верес» – 3:0. Звіт про матч

У рамках 29-го туру чемпіонату України київське «Динамо» зустрічалося з рівненським «Вересом». Незважаючи на домашній статус поєдинку для нашої команди, гра відбулася в Рівному на стадіоні «Авангард», оскільки матч першого кола грався в Києві на столичній арені імені Валерія Лобановського.

Якщо «Динамо» на поєдинки останніх турів не має турнірної мотивації, оскільки дострокове посіло четверте місце, то для «Вереса» продовжує боротьбу за право залишитися в еліті й перед звітним туром перебував у зоні перехідних поєдинків.

Налаштованість номінальних гостей досягнути позитивного для себе результату була помітна з перших хвилин. Зокрема, й небезпечний момент створили першими саме гравці «Вереса» – після пасу Гайдучика по воротах пробивав Блізніченко, однак Бущан забрав м’яча до рук.

Динамівці, у свою чергу, теж намагалися створювати небезпеку, проте захисники рівнян грали щільно й особливо нічого не дозволяли «біло-синім». За перші півгодини хіба що Раміресу вдалося пробити по воротах головою, проте форвард зробив це з положення поза грою.

А от підопічні Юрія Вірта активно йшли вперед у надії відкрити рахунок. Пасіч пробив із робочої лівої ноги повз ворота, Шарай ледь не вибіг віч-на-віч із Бущаном, але Георгій опинився першим на м’ячі та забрав його до рук.

Буквально перед самою перервою динамівці створили перший по-справжньому небезпечний момент. Буяльський заробив штрафний у безпосередній близькості від карного майданчика, його взявся виконувати Андрієвський, але після удару Олександра м’яч «лизнув» поперечину та вилетів за межі поля.

Другий тайм також розпочався з супермоменту «Динамо». Дубінчак виконав зручний навіс до воротарського майданчика, Рамірес підставляв голову, але м’яч прийняла на себе поперечина. Утім, у наступній же атаці венесуелець таки домігся свого. Андрієвський видав диво-пас зі своєї половини поля до штрафного майданчика, Караваєв прийняв та переправив на Раміреса, і Ерік, на замаху прибравши воротаря та захисника, закотив м’яча в порожні ворота – 1:0.

Буквально за кілька хвилин Рамірес міг забивати вдруге, і взяття воріт вийшло би курйозним. Після неузгоджених дій Вовченка та Когута м’яч влучив у ногу Еріка, але відскочив не за лінію воріт, а в руки воротарю. Трохи «Верес» ледь не забив у власні ворота – намагаючись вийти з власного штрафного майданчика, Кучеров віддав передачу назад в напрямку воротаря, але лише спритність Вовченка дозволила захиснику рівнян вибити м’яча з лінії воріт.

На 66-й хвилині гольовий момент організували футболісти, які миттю раніше вийшли на заміну. Гармаш класним пасом вивів до воріт Волошина, Назар обіграв воротаря, але з гострого кута не поцілив у рамку воріт.

У подальшому міг забивати Шапаренко ударом здалеку, але м’яч полетів повз ворота, Тимчик із флангу ледь не закинув м’яча у ворота. Але на 87-й хвилині «Верес» отримав чудову нагоду зрівняти рахунок. Сирота необережно повівся з м’ячем на куті власного штрафного майданчика, його обікрав Балан та був збитий динамівцем. Пенальті взявся виконувати Шестаков, але не зміг переграти Бущана з 11-метрової позначки – наш голкіпер парирував удар, а з другої спроби забрав м’яча до рук.

Ця невдача настільки засмутила гравців «Вереса», що на останніх хвилинах вони пропустили ще двічі. Спочатку Гармаш вдало відгукнувся на простріл Дубінчака з лівого флангу, переправивши м’яча під поперечину з лінії воротарського майданчика, а крапку в поєдинку поставив Волошин, замкнувши вже простріл Караваєва з протилежного краю штрафного майданчика.

У підсумку, 3:0 – упевнена перемога «Динамо». «Біло-сині» можуть в гарному настрої готуватися до заключного матчу сезону, який наша команда проведе 4 червня проти харківського «Металіста 1925» на столичному НТК ім. Баннікова.

VBET Ліга. 29-й тур

«Динамо» – «Верес» – 3:0 (0:0).

29.05.2023. Рівне, стадіон «Авангард»

«Динамо»: Бущан – Караваєв, Дячук, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Андрієвський (Шапаренко, 77), Беніто (Тимчик, 46), Кабаєв (Волошин, 65), Буяльський (Царенко, 77) – Рамірес (Гармаш, 65).

«Верес»: Когут – Балан, Курко, Вовченко, Гагун – Кльоц (Годя, 73), Кучеров – Блізніченко (В.Шарай, 66), С.Шарай (Лебеденко, 56), Пасіч (Дахновський, 73) – Гайдучик (Шестаков, 66).

Голи: Рамірес (49), Гармаш (89), Волошин (90+3).

Незабитий пенальті: Шестаков (87).

Попереджені: Сидорчук (25), Дячук (38), Шапаренко (82).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер