VBET Ліга. «Динамо» - «Ворскла». Прев’ю

VBET Ліга. «Динамо» - «Ворскла». Прев’ю

У понеділок, 18 вересня, відбудеться завершальний матч 7-го туру VBET Ліги, у якому «Динамо» прийматиме «Ворсклу».

Гра на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського розпочнеться о 17:00. Трансляція відбудеться на телеканалах «2+2» та «Динамо TV», а також в YouTube на каналах «Динамо» Київ та FootballHub.

«Динамо»: стан справ у поточному сезоні

Кияни перед грою займають дуже нетипове для себе місце у другій частині турнірної таблиці. Втім, «Динамо» провело у цьому сезоні набагато менше матчів, аніж усі інші команди – лише три гри. Переноси були пов’язані з єврокубковою кваліфікацією «біло-синіх». Однак команда вже припинила свій єврокубковий шлях цього сезону і тепер може сконцентруватися на Прем’єр-Лізі. На внутрішній арені абсолютно нічого не втрачено – наразі кияни є лідерами чемпіонату за найменшою кількістю втрачених очок.

Підготовка безпосередньо до матчу з «Ворсклою» по суті почалася лише в п’ятницю, після того як у четвер до розташування команди повернулися динамівські збірники. Традиційно на матчі різних збірних викликається чимало динамівців. Виключенням не стала і вереснева пауза на міжнародні матчі збірних, під час якої не довелося відпочивати відразу чотирнадцятьом гравцям нинішнього складу першої команди. Не зумів допомогти збірній через пошкодження Микола Шапаренко, який продовжує відновлюватися.

Окрім травмованих гравців у матчі з «Ворсклою» Мірча Луческу не зможе розраховувати на Олександра Сироту, який отримав дві жовті картки, що трансформувалися у червону у попередньому матчі «біло-синіх» в УПЛ – проти «Чорноморця».

За час після попереднього матчу VBET Ліги «Динамо» втратило свого капітана Сергія Сидорчука, який продовжив кар’єру в Бельгії. Цікаво, що поєдинок із «Ворсклою» може стати ювілейним, 300-м у всіх турнірах у складі «Динамо» для іншого досвідченого півзахисника – Віталія Буяльського.

«Ворскла»: стан справ у поточному сезоні

Команда Віктора Скрипника невдало розпочала сезон – з двох поразок, проте після цього набрала хороший хід, здобувши три поспіль перемоги. Нині полтавська команда посідає третє місце після «Динамо» та «Шахтаря» за найменшою кількістю втрачених очок у зіграних матчах.

Невпевнений старт сезону ймовірно був пов’язаний з навантаженням на команду через виступ у кваліфікації Ліги конференцій, де полтавці не зуміли здолати грузинську «Ділу» (після перемоги з рахунком 2:1 у формально домашньому матчі, що відбувся у Польщі, поразка у Грузії 1:3 у результаті вирішального голу, пропущеного на 86-й хвилині).

У полтавців було набагато більше часу аби підготуватися до гри з «Динамо». Нагадаємо, у минулому сезоні поєдинок між командами у Києві завершився внічию.

Арбітри

Головний арбітр – Ярослав Козик (Мукачево, Закарпатська область)

Асистенти арбітра – Денис Марченко, Руслан Єрмоленко (обидва – Чернігів)

Четвертий арбітр – Денис Резніков (Кам’янське Дніпропетровської області)

Спостерігач арбітражу – Валерій Курганов (Черкаси)

Арбітр ВАА – Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Асистент арбітра ВАА – Володимир Володін (Херсон)

Спостерігач арбітражу ВАА – Сергій Задіран (Дніпро)

Статистика зустрічей

Всього зіграно: 59 матчів: +43=11-5 м’ячі 124-39.

На полі Динамо – 29 матчів: +24=3-2 м’ячі 60-14

В УПЛ зіграно: 55 матчів: +41=8-5 м’ячі 118-38.

На полі Динамо – 28 матчів: +23=3-2 м’ячі 59-14.

Попередня зустріч

VBET Ліга. 24-й тур

«Ворскла» – «Динамо» – 1:2

04.05.2023. Полтава, стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського

«Ворскла»: Ісенко, Феліпе (Скляр, 38), Пердута, Кравець, Бацула, Челядін, Павлюк, Сефері, Олійник (Лопес, 79), Кане, Степанюк.

«Динамо»: Нещерет, Тимчик, Сирота, Дячук, Вівчаренко, Сидорчук Андрієвський, Беніто, Буяльський (Царенко, 81), Кабаєв (Волошин, 80), Ванат (Рамірес, 71).

Голи: Степанюк (13) – Ванат (24), Беніто (48).

Попереджені: Челядін (26) – Ванат (7), Дячук (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер