VBET Ліга. «Динамо» - «Зоря» - 0:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» - «Зоря» - 0:1. Звіт про матч

У центральному матчі 18-го туру VBET Ліги зустрілися сусіди по турнірній таблиці – «Динамо» та «Зоря».

Перед грою «Зоря» випереджала киян на одне очко, посідаючи третє місце в турнірній таблиці. Це, а також результат гри першого кола на цьому ж стадіоні (3:2 на користь «Зорі») мало служити додатковою мотивацією для «біло-синіх».

У порівнянні з попередньою переможною грою проти «Дніпра-1» в Ужгороді у складі «Динамо» відбулося три зміни, дві з яких – вимушені. Замість дискваліфікованих Караваєва та Буяльського у старті з’явилися Тимчик, який відновився після травми, а також Гармаш, а Беніто на правому фланзі атаки замінив Царенко, який вже грав на цій позиції в Ужгороді, вийшовши на заміну.

Команди розпочали гру доволі обережно. Перший тайм пройшов за територіальної переваги «біло-синіх», які володіли ініціативою, втім, перспективно небезпечних моментів біля воріт гостей було небагато. Невеличке пожвавлення виникло наприкінці тайму, проте до реальних загроз воротам справа не дійшла.

Натомість, за підсумками першої половини гри арбітру довелося чотири рази діставати жовту картку з кишені, три з яких – гравцям «Зорі». Ціною фолів обидві команди зривали небезпечні атаки суперників, у першу чергу намагаючись зберегти власні ворота на замку.

На початку другого тайму «Зоря» створила кілька небезпечних моментів. Спершу Русин, обігравшись з Гільєрме, бив з меж штрафного майданчика, куди він увірвався лівим флангом. На щастя, надійно зіграв Нещерет.

Через деякий час вже Антюх був близьким до того аби забити гол: вигравши боротьбу корпусом у Дячука він увірвався до штрафного майданчика правим флангом та бив у дальній кут – м’яч просвистів поруч зі стійкою.

На цей момент Мірча Луческу вдався до потрійної заміни, кинувши у бій Волошина, Перріса та Шепелєва. Таким чином наставник «Динамо» освіжив обидва фланги атаки, а також випустив свіжого гравця у центр поля. 

Кияни справді додали в активності та швидкості попереду, куди йшли вже більшими силами, а гості ще більше зосередилися на контратаках. 

На 77-й хвилині гості у результаті контратаки гості заробили небезпечний стандарт на лінії штрафного майданчика, куди намагався прорватися Антюх. Однак удар Бражка зі штрафного виявився невлучним – м’яч полетів над поперечиною.

А на 82-й хвилині гості несподівано відкрили рахунок у грі – контратака завершилася прострілом з правого флангу на дальню стійку, де опинився неприкритим Герреро, ударом у дотик направивши м’яч у протихід голкіперу – Нещерет був безсилий врятувати ворота.

Динамівці швидко створили момент у відповідь: Волошин завдав потужного удару – воротар зреагував, а потім підстрахували захисники, вибивши на кутовий. Однак загалом по такій грі все міг вирішити один забитий м’яч, що і сталося – киянам було дуже важко створювати моменти біля воріт суперника, який у заключні 10 хвилин цілком зосередився на обороні.

У підсумку «Зоря» вдруге в сезоні перемогла «Динамо» на стадіоні ім. Лобановського та відірвалася від киян на чотири очки. 

VBET Ліга. 18 тур

«Динамо» - «Зоря» - 0:1

18.03.2023. Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.Лобановського

«Динамо»: Нещерет – Тимчик, Попов, Дячук, Вівчаренко – Сидорчук (к), Лонвейк, Гармаш (Шепелєв, 56), Царенко (Волошин, 56), Кабаєв (Перріс, 56) – Ванат (Рамірес, 75)

«Зоря»: Сапутін, Імереков (к), Батагов, Снурніцин, Бражко, Дришлюк (Полегенько, 88), Бутко, Мишньов, Антюх (Хлань, 78), Русин (Погорілий, 64), Герреро (Вантух, 88).

Гол: Герреро (83)

Попередження: Тимчик (31), Сидорчук (77) - Русин (9), Антюх (30), Герреро (40), Батагов (70), Бутко (76)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер