VBET Ліга. «Дніпро-1» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Дніпро-1» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

У рамках 26-го туру вітчизняної Прем’єр-ліги київське «Динамо» завітало до Дніпра, де зіграло з місцевим «Дніпром-1».

У матчі першого кола дніпряни обіграли «біло-синіх» у Києві (1:0), тож бажання взяти реванш, а також залишатися в чемпіонській гонці у динамівців було позамежним і всі розуміли важливість досягти позитивного результату.

Команди розпочали матч активно, але в перші хвилини з небезпечних моментів можна відзначити хіба що дальній удар Андрієвського, після якого м’яч не влучив у рамку. На 15-й хвилині командам довелося піти на вимушений відпочинок через повітряну тривогу, через яку пауза у грі тривала 40 хвилин.

Із поновленням матчу малюнок гри не змінився, і моментами футболісти обох команд особливо не балували. Здавалося, що команди так і закінчать перший тайм із нулями на табло, однак господарям вдалося покарати «біло-синіх» за помилку в захисті. На 43-й хвилині після закидання в бік штрафного майданчика на м’яч пішли Попов та Михавко, в підсумку Гуцуляк обікрав обох, вийшов під гострим кутом на Бущана та м’яко підрізав м’яча над голкіпером – 1:0.

Благо, доволі швидко киянам вдалося відігратися після перерви. На 49-й хвилині Ванат вийшов до воріт , пробити з меж штрафного майданчика йому не дозволили, але форвард, навіть лежачи, поборовся, м’яч підхопив Кабаєв та пробив під поперечину – 1:1.

Зрівнявши рахунок, динамівці продовжили домінувати на полі, більше володіючи м’ячем та доходячи до штрафного майданчика суперника. Господарі же більше покладалися на контратаки, в одній із яких Пасіч класно пробив здалеку, але Бущан витягнув м’яча з-під поперечини.

Динамівці тиснули, але реальної загрози воротам «Дніпра-1» створити тривалий час не могли. Більше того, на 88-й хвилині достроково залишив поле Тимчик, який атакував сзаду Очеретька та побачив перед собою червону картку.

І тільки «Динамо» опинилося в меншості, як вдалося забити переможний м’яч. Бражко класним пасом урозріз вивів до воріт Супрягу, який трохи раніше вийшов на заміну, форвард зручно прострілив на свого колегу за амплуа Ваната, і Владислав із лінії воротарського майданчика пробив повз Волинця – 2:1.

Але за компенсований час, що залишався до фінального свистка, господарі цілком могли розраховувати на те, аби зрівняти рахунок. Зокрема, в одному епізоді Бущан витягнув м’яча, який опускався на лінію воріт, а в іншому парирував потужний постріл Сарапія з меж штрафного майданчика.

Тож, 2:1 – важка перемога «Динамо», яка зберігає за «біло-синіми» другу сходинку та сподівання на чемпіонство.

VBET Ліга. 26-й тур

«Дніпро-1» – «Динамо» – 1:2 (1:0).

27.04.2024. Дніпро, стадіон «Дніпро-Арена»

«Дніпро-1»: Волинець – Адамюк, Сваток, Сарапій, Пасіч – Бабенко, Рубчинський (Горбунов, 85), Мірошниченко, Лєднєв, Очеретько – Гуцуляк.

«Динамо»: Бущан – Тимчик, Попов, Михавко (Дячук, 66), Вівчаренко – Андрієвський (Бражко, 59), Ярмоленко (Волошин, 59), Шапаренко (Шепелєв, 82), Буяльський, Кабаєв (Супряга, 82) – Ванат.

Голи: Гуцуляк (43) – Кабаєв (49), Ванат (90).

Попереджені: Сарапій (33), Мірошниченко (73), Гаджиєв (90+4), Горбунов (90+5) – Шапаренко (44), Андрієвський (47), Ярмоленко (52), Дячук (72).

Вилучений: Тимчик (88).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер