VBET Ліга. «Колос» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

VBET Ліга. «Колос» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

У 28-му турі VBET Ліги київське «Динамо» зустрілося з ковалівським «Колосом». Зустріч пройшла у Ковалівці на стадіоні «Колос».

До матчу «біло-сині» підходили на четвертій сходинці у таблиці, тоді як «чорно-білі» - на восьмій. Обидва колективи у підсумку зберегли своє поточне становище.

На жаль, матч розпочався з запізненням у 40 хвилин. Причина - повітряна тривога, оголошена у Київській області перед самим стартовим свистком.

На 7-й хвилині непоганий момент організували господарі поля - удар Ємця з неробочої правої прийшовся повз ворота.

Втім, вже за хвилину стався гол, і забили його динамівці. Чорноморець віддав на Волинця, а голкіпера Колоса запресингував Перріс. Як підсумок - автогол Волинця і 0:1.

На 17-й хвилині підопічні Ярослава Вишняка розіграли ще одну швидку атаку. Її підсумком став удар Ніколая Золотова у стійку воріт Бущана, який повернувся на поле після довгої паузи.

Трохи пізніше після пасу Мякушка, з лівого флангу пробивав Павло Оріховський, але після рикошетів від Дячука й Сироти м'яч опинився у руках Бущана.

Трохи пізніше другим темпом здалеку пробивав Вівчаренко, який протягом нашої зустрічі пристрілився періодично пристрілювався. Там все ж його удар вийшов неточним.

Ще один напівмомент «Колоса» стався на 40-й хвилині, удар Мякушка прийшовся у руки Бущану.

На 43-й хвилині Перріс, вигравши боротьбу корпусом, пробивав неробочою правою. Цей момент призвів до кутового, після якого стовідсотковий момент змарнував Буяльський. Його удар по воротах прийшовся повз ворота.

На останній хвилині основного часу першого тайму Віталій міг забивати знову. Вівчаренко подав на Раміреса, удар того відбив Волинець, а Буяльський не забив у порожній ворота.

Другий тайм розпочався з удару Раміреса, який відбив Волинець. Пізніше Буяльський знову пробивав головою після кутового, але м'яч пролетів повз ворота.

Ковалівці ж другий тайм розпочали не дуже активно, проте на 54-й хвилині Безбородько пристрілився з-за меж штрафного майданчика. Георгій Бущан забрав м'яч до власних рук спокійно.

На 68-й хвилині третій шедевр у сезоні поклав Олександр Андрієвський. Динамівці грамотно вийшли з-під пресингу, на Олександра у підсумку асистував Перріс, а центральний хавбек киян пробив чітко, сильно і точно метрів із 20-ти.

Одразу після голу на поле вийшов Микола Шапаренко, який через травму не грав з 8 вересня минулого року.

Через кілька хвилин віч-на-віч з Георгієм Бущаном вийшов Андрій Богданов, проте голкіпер був на місці. Аналогічно і після ще одного удару Богдана після перехопляння ковалівцями м'яча.

Наступна небезпека від Колоса послідувала після прострілу Ємця і кутового, який ковалівці подали після того і який закінчився ударом Чоботенко. Динамівці відповіли ударом Перріса, який змарнував чудову нагоду після широкої комбінації своє команди.

А крапку у грі поставив Назар Волошин на якого прекрасно асистував Микола Шапаренко. 3:0 - впевнена перемога біло-синіх!

VBET Ліга, 28-й тур

24.05.2023. Ковалівка, «Колос».

«Колос» – «Динамо» – 0:3

«Колос»: Волинець - Золотов, Чоботенко, Чорноморець, Ємець - Богданов, Оріховський - Мякушко (Велетень, 71), Ільїн (Гусол, 78), Болбат (Криворучко, 65) - Безбородько (Попов, 71)

«Динамо»: Бущан – Тимчик (Боль, 75), Дячук, Сирота, Вівчаренко – Андрієвський (Шапаренко, 68), Шепелєв (Сидорчук, 59) - Перріс, Буяльський, Кабаєв (Волошин, 60) – Рамірес (Гармаш, 75).

Голи: Волинець (9, автогол), Андрієвський (68), Волошин (90+3).

Попередження: Оріховський (87) - Перріс (27), Вівчаренко (90), Буяльський (90+2).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер