VBET Ліга. «Колос» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Колос» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

У рамках 12-го туру чемпіонату України київське «Динамо» завітало до Ковалівки в гості до місцевого «Колоса».

Динамівці поступилися у двох попередніх турах, «Поліссю» (2:3) та «Дніпру-1» (0:1), тож права на помилку в боротьбі за найвищі місця підопічні Мірчі Луческу просто не мали. Так само не хотів втрачати очок і «Колос», який лише в попередньому турі спромігся перервати невтішну серію з семи матчів без перемог.

Поєдинок суперники розпочали активно. І якщо удар бразильського легіонера Дієго з гострого кута прийшовся повз ворота, то «біло-сині» ледь не першу свою гольову нагоду реалізували. Шепелєв підключив на правому фланзі Караваєва, той прострілив на лінію воротарського, куди підключився Тимчик та з другої спроби все ж проштовхнув м’яча до сітки повз голкіпера – 0:1.

Повівши в рахунку, динамівці віддали ініціативу супернику, однак особливо розгулятися футболістам «Колоса» не дозволяли. Напевно, єдиний момент до перерви господарі мали незадовго до перерви, коли Демченко після розіграшу кутового пробив під поперечину, однак Бущан витягнув. Біля протилежних воріт непогану нагоду мав Дубінчак, але його удар був заблокований, а Караваєв пробив вище воріт.

Щоправда, ледь розпочався другий тайм, як ковалівцям вдалося зрівняти рахунок. Це капітан «Колоса» Мілько з лівого флангу знайшов передачею у штрафному майданчику Лучкевича, і той класним ударом зльоту поцілив точно в дев’ятку воріт Бущана – 1:1.

Незабаром знову вдача не посміхнулася «біло-синім». Пройшла атака по правому флангу, і після прострілу Тимчика замикав у дотик із лінії воротарського майданчика Караваєв – поперечина! Тиск динамівців збільшувався, однак на 63-й хвилині своїх партнерів підвів Ванат. Пішовши в обіграш, форвард намагався симулювати порушення правил у безпосередній близькості від карного майданчика ковалівців, однак арбітр не повірив Владиславу та «нагородив» його попередженням, яке стало другим та автоматично перетворилося на вилучення.

Навіть у меншості динамівці не полишали надій вирвати перемогу, однак гостріше все ж було біля власних воріт. І якби не реакція Бущана, який, приміром, парирував постріл Мякушка зі штрафного метрів із 27-ми, то господарі цілком могли святкувати перемогу. Але при цьому й голкіпер «Колоса» Фесюн також мав нагоду продемонструвати свою майстерність, коли зреагував на «гармату» Бражка після розіграшу штрафного.

У підсумку, 1:1 – серія «Динамо» без перемог налічує вже три матчі. У наступному поєдинку на «біло-синіх» чекає 3 листопада принципове протистояння з донецьким «Шахтарем».

VBET Ліга. 12-й тур

«Колос» – «Динамо» – 1:1

28.10.2023. Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос»: Фесюн – Ємець, Чорноморець, Бондаренко, Бурда – Лучкевич (Золотов, 83), Мілько (к), Демченко (Тотовицький, 83), Дієго (Мякушко, 72), Ільїн (Болбат, 55) – Салабай (Безбородько, 55).

«Динамо»: Бущан – Тимчик, Попов, Дячук, Дубінчак – Бражко, Шепелєв, Караваєв, Буяльський (к), Волошин (Шапаренко, 70) – Ванат.

Голи: Лучкевич (51) – Тимчик (19).

Попереджені: Ємець (88) – Ванат (31), Бражко (72).

Вилучений: Ванат (63).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер