VBET Ліга. «Кривбас» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Кривбас» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

У 25-му турі VBET Ліги перша команда «Динамо» вперше з 2012 року відправилася до Кривого Рогу, де зустрілася з «Кривбасом». Перед грою криворізький клуб посідав шосте місце, динамівці ж розташувалися на четвертому.

Господарі поля активно розпочали зустріч, провівши кілька перспективних атак та більше володіючи м’ячем на чужій половині поля у стартові 15 хвилин. Підсумком цього проміжку часу став небезпечний удар Капіча, після якого Нещерет перевів м’яч на кутовий. А після корнеру вже Задерака бив з лету, однак до цього удару голкіпер киян теж був готовий.

Після цього динамівці швидко відповіли невлучним дальнім ударом Сидорчука та добре розіграною комбінацією, яку ударом з меж штрафного майданчика завершував Беніто, однак постріл нігерійця заблокували.

Активніше динамівці заграли у другій половині тайму. При цьому, володіючи м’ячем, «біло-сині» не надто поспішали просувати його до воріт суперника, у той час як підопічні Юрія Вернибуда намагалися якомога швидше доставляти м’яч уперед. Наприкінці тайму у киян були претензії на пенальті після удару Беніто, проте арбітри не вгледіли гри рукою у цьому епізоді.

А найнебезпечніший момент у першій половині гри виник на останній, третій компенсованій хвилині. Після штрафного удару у виконанні криворожців м’яч влучив у стінку з гравців, від якої полетів у центр штрафного майданчика, куди вчасно набіг Луньов. Після його удару з близької відстані Нещерет кінчиками пальців перевів м’яч у поперечину та відскочив у поле.

Вже у перерві кияни провели першу заміну – на поле вийшов Назар Волошин, який виступав за «Кривбас» у першій половині цього сезону. Динамівці активно розпочали тайм і дуже швидко відкрили рахунок. Після розіграшу кутового Дубінчак перевів м’яч на Андрієвського, а той виконав класний навіс з правого флангу у центр штрафного майданчика, де ніхто не завадив Денису Попову нанести прицільного удару головою метрів з 9-ти – 0:1.

«Біло-сині» продовжили нагнітати небезпеку на ворота господарів поля. Також головою після корнеру бив і другий центрбек киян, Олександр Сирота, однак не влучив у площину воріт. Дальніми ударами з-за меж штрафного майданчика перевіряли Кліщука Сидорчук та Андрієвський. Небезпечний момент мав Ванат, удар якого з близької дистанції після передачі Буяльського прийшовся у захисника, від якого вилетів на корнер.

«Кривбас» по перерві набагато менше погрожував воротам гостей – динамівці вміло перекривали зони. Поступово гра киян в атаці теж заспокоїлася, тож у середині тайму тренерський штаб «Динамо» освіжив лінію атаки, випустивши свіжих Перріса та Раміреса.

Утім, рахунок не задовольняв саме господарів поля, тож вони намагалися виходити в атаки вже більшими силами. Та крім кількох не надто гострих прострілів ці атаки нічим не завершилися. А от кияни були близькими до другого взяття воріт, створивши кілька гольових нагод завдяки активному високому пресингу. Зокрема на 83-й хвилині, коли Волошин розрізним пасом вивів Раміреса на ворота, але той програв дуель Кліщуку. Свій момент мав і Перріс вже у компенсований час, однак направив м’яч над поперечиною.

Фінальний свисток Ярослава Козика зафіксував перемогу киян з мінімальною перевагою у рахунку. Таким чином переможна серія «Динамо» складає вже три матчі.

VBET Ліга. 25 тур. «Кривбас» - «Динамо» - 0:1

08.05.2023. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник»

«Кривбас»: Кліщук – Понєдєльнік, Стецьков, Бескоровайний, Дібанго – Капіч, Татарков (Приходько, 78), Задерака (Дебелко, 54), Луньов, Хомченовський – Микитишин (Соса, 72).

«Динамо»: Нещерет – Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак – Сидорчук (к), Андрієвський (Лонвейк, 90), Буяльський (Царенко, 82), Беніто (Перріс, 72), Кабаєв (Волошин, 46) – Ванат (Рамірес, 72).

Гол: Попов (48)

Попередження: Хомченовський (28), Дебелко (80) – Андрієвський (45+2), Тимчик (65), Перріс (74), Попов (90+2), Сидорчук (90+4)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер