VBET Ліга. «Кривбас» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Кривбас» – «Динамо» – 0:2. Звіт про матч

У рамках 14-го туру чемпіонату України київське «Динамо» завітало до Кривого Рогу в гості до місцевого «Кривбасу».

Динамівці поступилися в попередньому турі «Шахтарю» (0:1), що призвело до зміни головного тренера. Мірча Луческу залишив команду, а його обов’язки тепер виконує Олександр Шовковський, який і готував киян до звітного поєдинку. Враховуючи останні втрати очок, «біло-сині» не перемагали вже у чотирьох матчах поспіль, тож права на помилку не мали. Але досягти позитивного результату було завданням не з простих, адже наша команда мала справу з лідером турнірної таблиці, який також не хотів втрачати свого положення.

Динамівці не надто активно розпочали поєдинок, та й «Кривбас» не давав їм заволодіти перевагою, застосовуючи високий пресинг, але саме гості повели в рахунку вже на 8-й хвилині гри. Під час контратаки Тимчик здорово прострілив справа в центр, захисник господарів не дотягнувся до м’яча, натомість він потрапив прямо до Ваната, який ударом із лінії штрафного майданчика змусив капітулювати воротаря криворіжців.

На цьому проблеми для господарів не закінчилися: капітан Бескоровайний порушив правила проти Ваната, який проривався до воріт, та отримав пряму червону картку за фол останньої надії, тож завдання досягти позитивного для себе результату для команди Юрія Вернидуба ще більше ускладнилося. Динамівці же з небезпечного стандарту в безпосередній близькості до штрафного майданчика влучили у стінку.

Після забитого м’яча та вилучення у складі суперника динамівці заграли ще впевненіше та сміливіше, швидко переходячи центр поля та наближаючись до володінь криворіжців. Не дивно, що в середині тайму саме вони володіли ініціативою та м’ячем, що незабаром втілилося у ще один гол. Караваєв відгукнувся на передачу партнера, обіграв Рябова, змістився зліва в центр та метрів із 10-ти спрямував м’яча до сітки, подвоївши перевагу своєї команди.

«Кривбас» намагався контратакувати, завдавати дальніх ударів, заробив кілька кутових, але до скорочення відставання в рахунку такі дії не призвели, хоча вже в компенсований час криворіжці були близькі до цього: Дібанго, отримавши пас із глибини поля, зробив простріл на дальню стійку, але там Жан По на мить не встигнув до м’яча.

У другому таймі кияни, користуючись чисельною перевагою, продовжували різноманітно атакувати. Кабаєв наважився на удар із дальньої дистанції, але вийшло трохи неточно. Царенко цілив у дальній кут – з тим же результатом. Надалі наша команда створила ще кілька загроз володінням суперника як після стандартних положень, так і з гри, але захисна ланка господарів збоїв не давала.

Водночас гості не підпускали криворіжців занадто близько до своїх воріт та нейтралізовували потенційну загрозу ще на підступах до власного штрафного майданчика. У середині тайму вже динамівці діяли другим номером, але їхні контратаки були дуже гострими. Після однієї з них міг оформлювати дубль Караваєв, який завдав удару з центру штрафного майданчика, але йому трохи не пощастило.

Так само не пощастило і «Кривбасу», коли Бущан врятував свою команду після навісу від кутової позначки. У час, що залишився до фінального свистка, ледь не довів рахунок до великого Дубінчак, але трохи не поцілив у верхній кут воріт. А на непростий удар Кабаєва зміг зреагувати воротар Кліщук.

Тож, у підсумку 2:0 на користь «біло-синіх», і «Динамо» перервало свою серію без перемог, яка налічувала чотири матчі. Свій наступний поєдинок «біло-сині» проведуть 26 листопада вдома проти львівського «Руху».

VBET Ліга. 14-й тур

«Кривбас» – «Динамо» – 0:2 (0:2)

12.11.2023. Кривий Ріг, стадіон «Гірник»

«Кривбас»: 33. Кліщук, 7. Понєдєльнік, 5. Стецьков, 13. Бескоровайний (к), 55. Дібанго, 21. Кузик (80. Прінс, 86), 8. Бізімана, 6. Приходько (2. Рябов, 18), 94. Задерака (22. Вакулко, 74), 23. Іліч, 97. По (78. Кожушко, 46).

«Динамо»: 1. Бущан, 24.Тимчик, 4. Попов, 25. Дячук, 44. Дубінчак, 6. Бражко (к), 8. Шепелєв (18. Андрієвський, 80), 20. Караваєв (23. Малиш, 90+1), 37. Царенко (29. Буяльський, 80), 77. Беніто (22. Кабаєв, 46), 11. Ванат (21. Супряга, 88).

Голи: Ванат (8), Караваєв (27).

Попереджені: Ванат (57), Андрієвський (90).

Вилучений: Бескоровайний (12).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер