VBET Ліга. ЛНЗ – «Динамо». Прев’ю матчу

VBET Ліга. ЛНЗ – «Динамо». Прев’ю матчу

У суботу, 23 вересня, відбудеться матч 8-го туру VBET Ліги, у якому «Динамо» зіграє на виїзді з черкаським ЛНЗ.

Гра відбудеться в Черкасах та розпочнеться о 13:00 (стадіон «Черкаси-Арена»).

Трансляція матчу: MEGOGO, Sweet.tv, Setanta Sports, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV

«Динамо»: стан справ у поточному сезоні

Після перемоги над «Ворсклою» (2:0) динамівці повернулися до верхньої частини турнірної таблиці та продовжують бути лідерами за втраченими очками в нинішньому сезоні, провівши на два-три матчі менше за своїх основних конкурентів.

Як і в попередніх іграх, тренерський штаб «біло-синіх» не зможе розраховувати на травмованих захисника Костянтина Вівчаренка та півзахисника Миколу Шапаренка. Окрім травмованих гравців, перед матчем із ЛНЗ кияни не мають проблем із дискваліфікаціями, так само жоден із гравців не перебуває під загрозою пропуску наступного поєдинку в разі отримання попередження.

Цікаво, що в майбутньому матчі «Динамо» може здобути ювілейну, 50-ту, перемогу, а також забити 150-й гол (залишився ще один результативний удар) за керівництва румунського наставника. А Віталій Буяльський, для якого попередній матч із «Ворсклою» став 300-м у складі «біло-синіх», може забити свій 50-й «динамівський» гол в УПЛ.

ЛНЗ: стан справ у поточному сезоні

Дебютант УПЛ заходив до вищого вітчизняного дивізіону з амбітними цілями, але чотири поразки у стартових п’яти турах змусили керівництво черкаського клубу піти на радикальні міри та звільнити з посади головного тренера Олександра Ковпака та призначити замість нього білоруського фахівця Олега Дулуба, який раніше працював в Україні з «Карпатами», «Чорноморцем» та ФК «Львів».

Під керівництвом нового тренерського штабу черкащани поки не програвали, зігравши внічию з «Дніпром-1» (0:0) та перемігши «Рух» (2:1). Наразі ЛНЗ посідає 11-те місце в турнірній таблиці, набравши сім очок після семи турів.

Найкращим бомбардиром команди є форвард Максим Прядун, який поки єдиний із гравців команди забив два голи в нинішньому сезоні.


Арбітри

Головний арбітр – Дмитро Панчишин (Харків)

Асистенти арбітра – Віталій Сухін, Олександр Павлінов (обидва – Одеса)

Четвертий арбітр – Крістіна Козорог (Київська область)

Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш Івано-Франківської області)

Арбітр ВАА - Дмитро Бондаренко (Одеса)

Асистент арбітра ВАА - Руслан Єрмоленко (Чернігів)

Спостерігач арбітражу ВАА - Сергій Лисенчук (Київська область)

Статистика зустрічей

ЛНЗ є дебютантом вищого вітчизняного дивізіону, тож раніше з «Динамо» ані в чемпіонаті України, ані в інших офіційних турнірах команди не зустрічалися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер