VBET Ліга. «Львів» - «Динамо» 0:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Львів» - «Динамо» 0:2. Звіт про матч

У 19-му турі VBET Ліги київське «Динамо» львівському стадіоні «Скіф» зустрілося з ФК «Львів».

Біло-сині підходили до зустрічі на 4-й сходинці у таблиці, що ж до містян, то вони знаходилися на останній позиції, де й залишилися після фінального свистка. Відзначимо, що ця гра була для «Львову» першою після звільнення Олега Дулуба та повернення на посаду головного тренера колишнього гравця «Динамо» Анатолія Безсмертного.

Перший момент, нехай і не стовідсотковий, створив Олександр Караваєв. На 4-й хвилині правий захисник національної збірної України здалеку приклався до м'яча з неробочої лівої з-за меж штрафного майданчика - вище воріт.

Трошки пізніше здалеку пробив Сергій Сидорчук - теж неточно. Втім, відзначимо індивідуальний прохід Беніто, який передував пострілу капітана «Динамо». Нігерійський правий вінгер киян і загалом виглядав дуже активно, не боючись іти у дриблінг.

Володимир Шепелєв, який вийшов на гру на позиції лівого вінгера, був до цілі ще ближчим за партнерів. Його дальній удар Олександр Рибка ледь витягнув з-під поперечини.

Перший момент Львова - це удар Бугая у руки Руслану Нещерету. Голкіпер біло-синіх впевнено контролював свій кут.

Динамівці відповіли своєю комбінацією. Караваєв віддав на Царенка, той скинув на Беніто, та після удару 77-го номера киян м'яч полетів вище воріт Рибки.

Згодом кияни провели ще одну атаку, в результаті якої Ванат не зуміг нанести удар, а Олексій Дитятьєв скинув м'яч у руки власному голкіперу.

Львів» подекуди теж намагався продовжувати створювати моменти. Дальній удар Лео Антоніо прийшовся повз ворота, постріл Есеоли був заблокований, а ось Дитятьєв після кутового пробив головою - близько до цілі, та не точно. 

Пізніше двічі пробив Джастін Лонвейк - спершу здалеку вище воріт, а згодом з чужого штрафного майданчику влучив у партнера Беніто після хорошої комбінації.

Два найкращих моменти першого тайму для обох команд - удари Владислава Ваната під свисток на перерву. Перший - головою після навісу Шепелєва з лівого флангу. М'яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки. Другий - у поперечину з робочої лівої внаслідок хорошої атаки.

Тайм завершився ще одним дальнім ударом Сидорчука. Команди пішли на відпочинок за рівного рахунку і без забитих м'ячів.

По перерві перший удар наніс Денис Попов - вище воріт після подачі кутового. Та згодом кияни відкрили рахунок - Ярослав Богунов зіграв рукою біля власного штрафного майданчика, а Володимир Шепелєв та Владислав Ванат прекрасно розіграли штрафний, який завершився точним ударом нападника біло-синіх - 0:1!

Далі гра проходила у більш спокійному режимі, та гостріше виглядали гості. Зокрема, Назар Волошин, який замінив Джастіна Лонвейк, міг замкнути точним ударом прекрасно розіграну атаку, проте його постріл був заблокований.

Продовжував загрожувати воротар Рибки і Ванат. Автор голу після передачі мегаактивного Беніто приклався до м'яча здалеку, та м'яч пролетів вище воріт. Ще один хороший шанс на рахунку Дубінчака - лівий захисник киян підключився до атаки і спробував вразити ближній кут воріт суперника.

З позитивної сторони встиг себе зарекомендувати і дебютант Динамо в УПЛ - Олександр Яцик. В одному з епізодів він здійснив непоганий індивідуальний прохід.

Другий гол - заслуга Дениса Гармаша та Еріка Раміреса. Двоє джокерів Мірчі Луческу спрацювали на відмінно - перший відібрав м'яч і віддав, а другий легким ударом вразив ближній кут воріт львівської команди. Цей гол став для венесуельця першим після повернення до нашої команди з оренд.

Венесуелець міг робити і дубль, та після його удару головою після набігання Львів знову врятував Рибка. Власне, як і випередив усіх суперників після скидки Еріка. Та Динамо у будь-якому разі завершило 100-й матч на чолі з Мірчею Луческу у всіх турнірах перемогою.

VBET Ліга. 19 тур

«Львів» - «Динамо» - 0:2

19.03.2023. Львів. Стадіон «Скіф»

«Львів»: Рибка (к) - Сасовський (Гільєрме, 71), Ігор, Дитятьєв - Грисьо, Лео Антоніо, Беляєв (Свржняк, 71), Богунов (Михайлів, 83) - Есеола, Бугай

«Динамо»: Нещерет – Караваєв, Попов, Дячук, Дубінчак – Сидорчук (к), Лонвейк (Волошин, 62) - Беніто (Тимчик, 80), Царенко (Гармаш, 62), Шепелєв (Яцик, 75) – Ванат (Рамірес, 81)

Голи: Ванат (52), Рамірес (87)

Попередження: Богунов (51), Есеола (74) - Дубінчак (50), Шепелєв (73)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер