VBET Ліга. «Металіст 1925» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Металіст 1925» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

У рамках останнього, 30-го туру VBET Ліги сезону 2022/2023 київське «Динамо» зустрілося з харківським «Металістом 1925». Наша команда підходила до гри на четвертій сходинці, тоді як слобожанці - на одинадцятому.

На 9-й хвилині Ерік Рамірес видав гостру передачу на Кахіма Перріса. Вінгер киян був готовий вийти на ударну позицію, проте м'яч до рук забрав Олег Мозіль.

Харків'яни відповіли дуже дальнім ударом Кравченка, проте м'яч пролетів сильно вище воріт.

На 16-й хвилині кияни розіграли непогану атаку, у рамках якої Владислав Кабаєв прострілив у центр штрафного майданчика, та на місці був захисник Металіста 1925 Ігор Курило. Наступну атаку динамівців розігнав вже Кахім Перріс, проте м'яч було вибито знову саме з-під ніг Кабаєва.

А на 19-й хвилині активний Владислав заробив пенальті, до останнього пішовши на м'яч. Жичиков зрізав нашого футболіста у штрафному майданчику, а Ерік Рамірес реалізував одинадцятиметровий удар, розвівши м'яч і Мозіля по різних кутах. 0:1!

Далі гра проходила у спокійному режимі. На 32-й хвилині Олександр Сирота пробив здалеку, а харків'яни у відповідь закинули м'яч на Островського. Той був готовий виходити віч-на-віч із Бущаном, проте був збитий Дячуком. Арбітр продемонстрував Максиму червону.

Небезпечний штрафний Вачіберадзе пробив у стінку, а після його добивання у гру вступив Георгій Бущан.

На 38-й хвилині слобожанці зрівняли рахунок. Габелок обігрався у стінку з Островським і класно пробив з-за меж штрафного майданчика. Так рахунок став 1:1.

Після пропущеного м'яча сталася перша заміна у грі. Замість Владислава Кабаєва на поле вийшов Антон Боль, який зайняв на полі позицію Дячука.

Перший тайм завершився паритетом, а у перерві обидва тренерські штаби провели по 2 заміни. Тепер Олександр Караваєв став закривати весь правий фланг, а місце у центрі атаки зайняв Назар Волошин.

На 56-й хвилині Олександр Караваєв вирішив прицілитися з лету з-за меж штрафного майданчика, але м'яч пролетів відверто вище воріт.

За пару хвилин Андрієвський виконав хорошу подачу з лівого флангу, проте вона не дісталася до жодного з адресатів.

На 62-й хвилині Русин, Мартинюк і Островський розігнали хорошу атаку, в якій на завершальній фазі опинився останній. Удар форварда жовто-синіх з лівої прийшовся вище воріт Георгій Бущана.

Трошки згодом Назар Волошин намагався вирватися віч-на-віч із Мозілем, проте йому протистояли одразу кілька опонентів.

На перетині 71-ої та 72-ої хвилин хвилин невеличка метушня у карному майданчику номінальних господарів призвела до удару Караваєва, який опинився перед воротами суперників. Втім, Олександр вдарив трошки повз ціль.

На 81-й хвилині після кутового у виконанні Шапаренка, який замінив Шепелєва, Сирота пробив з ходу - м'яч до рук забрав Мозіль. За кілька хвилин він зафіксував у руках м'яч і після удару самого Шапаренка з-за меж штрафного майданчика.

Перед завершенням основного часу склади команд зрівнялися - Габелок отримав другу жовту за фол, сфоливши на Тимчику.

На 3-й компенсованій хвилині Назар Волошин пробив з дальньої відстані вище воріт. На цьому моменті гра завершилася - 1:1. Динамівці завершують сезон на 4-й сходинці, «Металіст 1925» рятується від зони перехідних матчів.

VBET Ліга. 30-й тур

«Металіст 1925» – «Динамо» – 1:1 (1:1).

04.06.2023. Київ, НТК імені Баннікова

«Металіст 1925»: Мозіль - Жичиков, Безуглий, Курило, Коваленко (Рудавський, 68) - Габелок, Русин, Кравченко (Мартинюк, 46), Вачіберадзе (А. Ткачук, 46), Дмитренко (Ременюк, 90+4) - Островський (Абдуллаєв, 72).

«Динамо»: Бущан (Бойко, 88) – Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак – Андрієвський, Шепелєв (Шапаренко, 72), Перріс (Караваєв, 46), Кабаєв (Боль, 39), Буяльський – Рамірес (Волошин, 46).

Голи: Габелок (38) - Рамірес (20, з пенальті)

Попередження: Габелок (53), Коваленко (68), Мозіль (90+2) -  Боль (83)

Вилучені: Габелок (89) - Дячук (32)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер