VBET Ліга. «Минай» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Минай» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

У неділю, 2 жовтня, київське «Динамо» завітало до Минаю, що на Закарпатті, де провело матч 5-го туру VBET Ліги проти місцевого однойменного клубу.

Перед звітним поєдинком команди перебували поруч у нижній частині турнірної таблиці, тож здобути перемогу було принципово як для динамівців, які звикли бути серед лідерів, так і для минайців.

Зі старту матчу господарі показали, що відсиджуватися в обороні не збираються й активно побігли вперед, доставляючи м’яча до штрафного майданчика після флангових подач. Утім, першого удару по воротах завдали гості, коли після навісу Циганкова зі штрафного пробивав Гармаш – голкіпер зіграв надійно.

Згодом довелося вступати у гру й Бойку. Спочатку Денис урятував свої володіння після удару Твердохліба від кута воротарського майданчика, а ще в одному епізоді Воробчак, вибігши на ворота, пробив із небезпечної позиції поруч зі стійкою.

«Біло-сині» потроху перехопили ініціативу й моменти не забарилися. Зокрема, після навісу з кутового Забарний «зависнув» у повітрі та пробив головою в нижній кут, але класний сейв видав Бандура, парирувавши м’яча. Ще в одному моменті, після удару Буяльського та рикошету, була вірогідність грою рукою збоку захисника «Минаю», але арбітр після підказки колеги на VAR не призначив пенальті.

Перед самою перервою кияни мали ще одну чудову нагоду, аби відкрити рахунок. Циганков пробив зі штрафного метрів із 25-ти, м’яч летів у нижній кут, воротар парирував, а потім ще й випередив Тимчика, який був готовий зіграти на добиванні.

Із поновленням гри підопічні Мірчі Луческу знову пішли вперед у пошуках гольового моменту. Тимчик замикав навіс Дубінчака з лівого флангу, але Бандура зреагував на удар з близької відстані, потім голкіпер «Минаю» перевів м’яча на кутовий після хорошого удару Буяльського в нижній кут.

Нарешті, тиск «біло-синіх» приніс свої плоди на 51-й хвилині. Після чергової подачі Дубінчака з лівого флангу захисники не змогли далеко вибити м’яча, і Циганков удар злету з лінії штрафного майданчика поцілив точно в кут – 0:1.

За кілька хвилин після того, як рахунок було відкрито, господарі мали нагоду зрівняти його, однак удар Кулієва було заблоковано. Загалом же гра відчутно заспокоїлася, і моментів значно поменшало. З того, що варто згадки, можна відзначити дальній неточний удар Сидорчука, а також вихід на заміну ямайця Кахіма Перріса та голландця Джастіна Лонвейка, які дебютували у складі «Динамо». Ще в одному моменті Колесник перехопив м’яча у штрафному майданчику «Динамо», після чого спробував «намалювати» фол у боротьбі з Поповим, але у підсумку лише заробив попередження за симуляцію, а на останній хвилині бездоганно зіграв Бойко, врятувавши нашу команду після удару зі штрафного з гострого кута.

У підсумку, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «біло-синіх» - 0:1. Попереду у киян виїзний матч групового етапу Ліги Європи проти французького «Ренна» та нові баталії на вітчизняній арені.

VBET Ліга. 5-й тур

02.10.2022. Минай, стадіон «Минай-Арена»

«Минай» - «Динамо» - 0:0

«Минай»: 13. Бандура – 23. Нємчанінов, 25. Горін, 33. Гончар, 3. Трубочкін (78. Рогозинський, 83) – 8. Хахльов (10. Байдал, 78), 44. Вітенчук, 17. Воробчак (9. Касімов, 78), 2. Кулієв, 22. Твердохліб – 77. Вишневський (97. Колесник, 78).

«Динамо»: 71. Бойко – 24. Тимчик, 4. Попов, 25. Забарний, 44. Дубінчак (2. Вівчаренко, 67) – 5. Сидорчук, 8. Шепелєв (22. Лонвейк, 82), 15. Циганков, 7. Кабаєв (9. Перріс, 76), 29. Буяльський – 19. Гармаш (41. Бєсєдін, 67).

Гол: Циганков (51)

Попереджені: Горін (7), Колесник (84), Нємчанінов (87), Байдал (90+2) – Шепелєв (56), Попов (90+3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер