VBET Ліга. «Оболонь» - «Динамо». Прев’ю матчу

VBET Ліга. «Оболонь» - «Динамо». Прев’ю матчу

У п’ятницю, 4 серпня, у 2 турі VBET Ліги буде зіграно київське дербі – «Динамо» зустрінеться у гостях з ФК «Оболонь».

Матч відбудеться на «Оболонь-Арені» і розпочнеться о 17:00.

«ДИНАМО»

Старт сезону

До нового сезону «біло-сині» готувалися в Австрії, де провели тритижневий збір, протягом якого зіграли чимало контрольних та тренувальних матчів.

Сезон «біло-сині» розпочали домашньою перемогою над «Минаєм». Незважаючи на розгромний рахунок, перемога була вольовою – динамівці пропустили швидкий гол, після якого відігралися ще до перерви завдяки дублю Владислава Ваната. Проте, повівши у рахунку, команда залишилася у меншості і забила третій та четвертий м’ячі лише наприкінці зустрічі, тож перемога для киян не була легкою.

На Дениса Попова, який отримав червону карту у грі з «Минаєм», динамівці не зможуть розраховувати у грі з «Оболонню». Натомість відбув дискваліфікацію інший центрбек Максим Дячук.

Кадрові зміни у міжсезоння

У порівнянні з минулим сезоном команду залишили кілька легіонерів, які виступатимуть за різні клуби на правах оренди, зокрема Томаш Кендзьора (виступав за «Динамо» у першій половині минулого сезону), Джастін Лонвейк, Ерік Рамірес. Остаточно залишили клуб у міжсезоння Микита Бурда та Артем Бєсєдін. Не всі гравці залишилися в обоймі на сезон з тих, хто брав участь у тренувальних зборах. В оренди відправилися Антон Боль, Олександр Яцик, Сергій Булеца, Ігор Горбач. Натомість клуб повернув із оренди і заявив на сезон Володимира Бражка.

А головним підписанням у літнє міжсезоння стало повернення до «Динамо» легендарного гравця клубу та рекордсмена національної збірної Андрія Ярмоленка.

«ОБОЛОНЬ»

Старт сезону

«Оболонь» готувалася до нового сезону в Києві. У контрольних матчах «пивовари» зазнали єдиної поразки – від представника першої ліги, київського клубу «Лівий берег».

У стартовому матчі VBET Ліги «Оболонь» на власному стадіоні розписала мирову 0:0 з представником Київської області, «Колосом» із Ковалівки. Перший тур став дебютним в українській Прем’єр-Лізі і для головного тренера «Оболоні» Валерія Іващенка.

Фото ФК Оболонь

Кадрові зміни у міжсезоння

Попри те, що в минулому сезоні «Оболонь» виконала свою задачу та вийшла в УПЛ, команду покинула достатньо велика кількість гравців.

«Дійсно, ми виходили в УПЛ трохи іншим складом. Однак, зараз ви можете побачити перебудову у складі. Це вже інший рівень, нас чекатиме більш динамічний та енергозатратний футбол. Тому ми потребуємо більш швидкісних та молодих футболістів, які будуть встигати створювати великий об’єм.

Ми дякуємо тим футболістам, які покинули команду. За ці роки, коли вони були у нас в команді вони зробили великий вклад в розвиток нашого клубу та вихід до вищого дивізіону. На цьому життя не закінчується і треба рухатися далі. А нашій команді потрібна нова кров та більш рухливі футболісти» - так пояснив кадрові зміни головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко.

Одним із найзірковіших новачків клубу став ексдинамівець голкіпер Олександр Рибка, який вже колись виступав за «Оболонь», хоч юридично це був інший клуб.

Крім Рибки у міжсезоння «Оболонь» посилилась захисниками Артемом Вовкуном (екс «Львів»), Дмитром Нагієвим («Інгулець»), опорним півзахисником Владиславом Приймаком («Карпати»), вінгером Ігорем Мединським («Карловац», Хорватія), форвардами Ростиславом Таранухою («Карпати») та Максимом Єрмоленко («Чорноморець»). Усі за винятком останнього прийшли до клубу в статусі вільних агентів, а Єрмоленко уклав із клубом повноцінний контракт пісдя сезону виступів на правах оренди.

Фото ФК Оболонь

Історія зустрічей

Всього зіграно 2 матчі: +0=0-2 м’ячі 0-7

На полі Оболоні – 1 матч: +0=0-1 м’ячі 0-2

В УПЛ раніше не зустрічалися.

Останній матч на полі Оболоні – 23.09.2015. 1/8 фіналу Кубка України-2015/2016

Оболонь – Динамо – 0:2

Голи: 0:1 – К. Коваленко (27), 0:2 – Жуніор Мораес (73)

 

Цікаві факти та можливі події

Динамівці можуть 160-й раз зіграти внічию в Чемпіонатах України.

Гольова серія Динамо триває 13 ігор – 30 голів.

Оболонь в УПЛ ще голів як не забивала так і не пропускала.

100-й гол в УПЛ може забити Андрій Ярмоленко (Динамо).

Динамо при Мірчі Луческу може здобути 60-ту перемогу або 20-й раз зіграти внічию у всіх турнірах.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер