VBET Ліга. «Полісся» – «Динамо» – 3:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Полісся» – «Динамо» – 3:2. Звіт про матч

У рамках 10-го туру чемпіонату України в Житомирі на місцевому центральному стадіоні зустрілися місцеве «Полісся» та київське «Динамо».

Перед звітним поєдинком суперники були сусідами по турнірній таблиці, причому житомиряни розташовувалися вище за «біло-синіх», дарма що провели на три матчі більше за нашу команду. Тож у очному протистоянні очікувалася цікава боротьба.

Перший удар у матчі завдали саме господарі, але Козак з-за меж штрафного майданчика не поцілив у рамку воріт. Але повели в рахунку вже в дебюті зустрічі саме динамівці. На 4-йхвилині Андрієвський класно закинув м’яч у штрафний майданчик на Волошина, Назар не став бити з гострого кута, а п’яткою скинув на Буяльського, і капітан «Динамо» в дотик відправив м’яча до сітки – 0:1.

Швидкий гол, безперечно, мав додати підопічним Мірчі Луческу впевненості, але житомиряни так само доволі швидко відігралися. Крушинський отримав передачу в центральній зоні та вирішився на удар метрів із 27-ми і м’яч від рук Бущана залетів у верхній кут воріт – 1:1.

І надалі гра проходила на зустрічних курсах. Динамівці більше володіли м’ячем, але й господарі за першої ліпшої нагоди наближалися до володінь «біло-синіх». Зокрема, в одному з епізодів після подачі з кутового Кушніренко пробив головою з центру штрафного майданчика вище воріт, а трохи згодом Макуана втік від Дячука по лівому флангу, увійшов до штрафного майданчика, але ударом з гострого кута не зміг пробити Бущана. У «біло-синіх» з дальньої дистанції пробивали Ванат та Бражко, але в обох випадках гравцям бракувало влучності.

А буквально перед самою перервою господарі отримали чудову нагоду вийти вперед. Макуана виграв верхову боротьбу у Тимчика в центрі поля та втік до воріт, але, вийшовши віч-на-віч із Бущаном, не зміг переграти нашого голкіпера – Георгій видав просто мега-сейв, завдяки чому команди пішли відпочивати за нічийного рахунку.

Із початком другого тайму динамівці з новими силами пішли вперед і знову швидко вийшли вперед. Після передачі на лінію воротарського майданчика Ванат був готовий відправляти м’яча до сітки, але Морозко схопив його за футболку та повалив на газон. Арбітр відразу не помітив фол, але після перегляду відеоповтору призначив пенальті. До позначки підійшов Буяльський та пробив у лівий від себе кут – Бойко був близький до того, аби парирувати, але все ж пропустив – 1:2.

А трохи згодом «Полісся» й узагалі опинився у скрутному становищі. Морозко з фолом зупинив прорив Волошина по лівому флангу та отримав друге попередження, залишивши своїх партнерів у меншості. Але навіть за такої ситуації господарі руки не опустили. І якщо після удару Смолякова зі штрафного Бущан парирував м'яч на кутовий, то після подачі корнера м’яч прилетів до Будківського, і той із розвороту пробив за допомогою рикошету від Бражка повз нашого голкіпера – 2:2.

А на 70-й хвилині господарі й узагалі вийшли вперед. Після передачі з лівого флангу Будківський намагався зачепитися за м’яч у штрафному майданчику, але Сирота вибив у нього сферу з-під ніг – щоправда, прямо на ногу Козаку, який із близької відстані поцілив точно в кут – 3:2.

Маючи на одного гравця більше, «Динамо» мало грати активніше попереду. І динамівці шукали свої моменти – Андрієвський пробив здалеку у стійку, Беніто з-за меж штрафного майданчика не поцілив у рамку. Останні хвилини «біло-сині» провели майже всім складом, за виключенням Бущана, на чужій половині поля, але пробити редути суперника так і не спромоглися. До того ж, у компенсований час склади команд вирівнялися – Караваєв, намагаючись відібрати м’яч, занадто високо підняв ногу, влучивши в обличчя Смолякову, і арбітр після перегляду повтору змінив своє рішення, замість жовтої картки показавши динамівцю червону.

У підсумку, 2:3 – друга в сезоні поразка «Динамо» в чемпіонаті України. Свій наступний поєдинок «біло-сині» проведуть уже після паузи на матчі збірних, коли 22 жовтня приймуть на власному стадіоні «Дніпро-1».

VBET Ліга. 10-й тур

06.10.2023. Житомир, Центральний стадіон «Полісся»

«Полісся» – «Динамо» – 3:2

«Полісся»: 71. Бойко – 44. Чоботенко, 30. Шабанов, 29. Смоляков, 9. Морозко, 99. Аріелсон (28. Будківський, 61), 6. Танковський (8. Огіря, 84), 55. Крушинський (4. Гітченко, 71), 77. Кушніренко, 59. Козак (к), 18. Макуана.

«Динамо»: 1. Бущан – 24. Тимчик (77. Беніто, 68), 25. Дячук, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 6. Бражко, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 91. Волошин (22. Кабаєв, 68), 29. Буяльський (к) – 11. Ванат.

Голи: Крушинський (14), Будківський (64), Козак (70) – Буяльський (4, 51, з пенальті).

Попереджені: Аріелсон (16), Морозко (50), Танковський (53) – Волошин (45), Тимчик (61).

Вилучені: Морозко (57) – Караваєв (90+3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер