VBET Ліга. «Рух» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Рух» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

У рамках 21-го туру VBET Ліги київське «Динамо» зіграло у Львові проти місцевого «Руха».

У поєдинку першого кола, який також відбувся на «Арена Львів», «біло-сині» здобули переконливу перемогу (3:0) з «дублем» Віталія Буяльського та голом Олександра Тимчика. На звітний поєдинок львів’яни вже вийшли під керівництвом іншого тренера – замість Леоніда Кучука команду очолив Віталій Пономарьов.

Господарі розпочали матч без жодних побоювань, і вже в дебюті зустрічі створили чудовий момент. Лонвейк невдало прийняв м’яча, тим самим дозволивши Таллесу вийти фактично віч-на-віч із Нещеретом, але до дуелі з нашим голкіпером справа не дійшла – голландець встигнув виправити свою помилку та вибив м’яча на кутовий.

Загалом «Рух» активно розпочав гру, застосовуючи високий пресинг і тим самим змушуючи динамівців нервувати. Однак на 16-й хвилині саме підопічним Мірчі Луческу вдалося відкрити рахунок. Беніто прострілив із правого флангу, і Ванат, звільнившись від опіки захисника, пробив повз голкіпера з лінії воротарського майданчика – 0:1.

Трохи згодом перевага «Динамо» ледь не була подвоєна. Паньків, вибиваючи м’яча від своїх воріт, влучив у Буяльського, який відбув триматчеву дискваліфікацію та повернувся до складу, однак м’яч у рамку воріт не влучив – а міг бути курйозний гол.

Господарі кинули великі сили на те, аби відігратися ще до перерви, та досягли успіху на 40-й хвилині. Після обрізки Шепелєва футболісти «Руха» організували швидку контратаку, і після серії рикошетів у штрафному майданчику Довигй буквально заніс м’яч у ворота з близької відстані – 1:1.

У перерві тренерський штаб «біло-синіх» зробив заміни, посиливши атакуючу лінію за рахунок виходу на поле Царенка та Гармаша. Але особливої гостроти біля воріт господарів не додалося, на відміну від володінь киян, де час від часу було гаряче. Зокрема, в одному з епізодів Климчук вийшов віч-на-віч із Нещеретом, але, на щастя, не зміг перекинути м’яча через нашого голкіпера.

Динамівці намагалися досягти успіху за рахунок дальніх ударів, однак пострілам Андрієвського та Сидорчука не вистачило влучності. В останні ж хвилини гості взяли м’яч під контроль, однак очікуваного штурму воріт суперника не змогли організувати.

У підсумку, результативна нічия – 1:1, яка залишає «Динамо» на четвертому місці в турнірній таблиці.

VBET Ліга. 21-й тур

14.04.2023. Львів, стадіон «Арена Львів»

«Рух» – «Динамо» – 1:1 (1:1)

«Рух»: Паньків, Роман, Слюсар, Дідик (Холод, 11), Лях, Підгурський, Климчук, Довгий (Притула, 70), Мисик (Альваренга, 70), Соломон, Таллес (Карабін, 88).

«Динамо»: Нещерет – Тимчик, Попов, Дячук, Дубінчак – Сидорчук, Лонвейк (Андрієвський, 64), Шепелєв (Гармаш, 46), Буяльський, Беніто (Царенко, 46) – Ванат (Рамірес, 64).

Голи: Довгий (40) – Ванат (16).

Попереджені: Довгий (45+1), Климчук (63), Притула (81) – Попов (13), Дячук (19), Андрієвський (65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер