VBET Ліга. «Верес» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Верес» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

У рамках 20-го туру чемпіонату України «Динамо» на виїзді зустрічалося із рівненським «Вересом». Гра проходила у Рівному на стадіоні «Авангард» та завершилася внічию з рахунком 1:1. Причому, зрівняти рахунок рівняни змогли вже у компенсований час з пенальті.

Перед звітним поєдинком суперники перебували у різних частинах турнірної таблиці. Динамівці – на 4-му місці, а рівняни на 15-му, причому, кияни провели на два поєдинки менше.

Зазначимо, що гра розпочалася із затримкою на півгодини через повітряну тривогу. Після небезпечного удару Мрвальєвича, з яким впорався Бущан, на перших хвилинах поєдинку кияни створили справжні неприємності для господарів. Кабаєв чудовою передачею знайшов у штрафному майданчику Волошина, і той приблизно з лівого кута воротарського майданчика спрямував м’яч точно у дальній кут воріт – 1:0. Майже одразу після цього гості могли подвоїти свою перевагу, але Андрієвський метрів з 20 влучив у поперечину!

Добре пробивав головою Волошин, але воротар «Вереса» Когут врятував свою команду. Словом, динамівці контролювали гру, більше володіли м’ячем та ініціативою. Загрожували «біло-сині» володінням рівнян і після стандартних положень, але їм вдавалося відбиватися. Небезпечними були флангові навіси, але верхову боротьбу вигравали господарі, які ближче до середини тайму почали більше пресингувати киян та заблокували удар Караваєва здалеку. А Шапаренко з-за меж штрафного майданчика пробив повз ворота.

У «Вереса» відзначимо небезпечний удар Шарая, але Михавко вчасно виставив ногу та цю спробу заблокував. Останні хвилини тайму пройшли в обопільних атаках суперників, які швидко переходили середину поля, але до перерви відзначитися ані «Вересу», ані «Динамо» не вдалося.

На початку другого тайму динамівці запам’яталися дальнім та неточним ударом Караваєва, але загалом перехопити ініціативу намагалися гравці «Вереса». Незабаром хороший момент створив Волошин – він увірвався до штрафного майданчика справа, обігрався «у стінку» з Ванатом та завдав удару – захисник вибив м’яч на кутовий. Гра, в основному, проходила на половині поля «Вереса» - кияни не підпускали суперника занадто близько до своїх володінь, тож рівняни могли лише час від часу розраховувати на контратаки.

У середині другої половини зустрічі господарі виконали одразу кілька кутових біля воріт динамівців, і Шевченко навіть намагався завдати удару по воротах Бущана, але отримати вигоду з них у вигляді забитого м’яча гравці суперника не змогли. Тепер уже «Верес» атакував більше. Наприкінці зустрічі перспективну нагоду відзначитися мав Янаков, коли взявся виконувати штрафний удар поблизу динамівських воріт, але пробив дуже неточно.

Останні хвилини пройшли достатньо нервово для обох команд. Розв’язка настала вже у компенсований час, коли у зіткненні з Мрвальєвичем, на думку арбітра, Беніто порушив правила, а оскільки це відбулося у штрафному майданчику киян, рефері призначив пенальті. Його реалізував сам постраждалий та вирвав нічию для своєї команди. Тож у підсумку – 1:1.

Свій наступний поєдинок «біло-сині» проведуть у вівторок, 12-го березня, коли у матчі 21-го туру чемпіонату України приймуть на власному стадіоні луганську «Зорю».

VBET Ліга. 20-й тур

7.03.2024. Рівне, стадіон «Авангард»

«Верес» – «Динамо» – 1:1 (0:1)

«Верес»: 47. Когут (к), 95. Шевченко (3. Вовченко, 87), 6. Жуліо Сезар, 23. Кучеренко, 99. Морозко, 29. Кучеров, 74. Банада (88. Кухарук, 46), 30. Шастал, 77. Шарай (7. Янаков, 60), 89. Гайдучик (9. Шестаков, 67), 87. Мрвальєвич.

«Динамо»: 1. Бущан (к), 20. Караваєв, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубінчак, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 10. Шапаренко (34. Сирота, 90+2), 9. Волошин (25. Дячук, 87), 22. Кабаєв (77. Беніто, 86), 11. Ванат.

Голи: Мрвальєвич (90+9) – Волошин (5)

Попереджені: Шарай (33), Мрвальєвич (36), Морозко (90+5), Жуліо Сезар (90+5) – Попов (16), Ванат (90+3), Бущан (90+5).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер