VBET Ліга. «Верес» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Верес» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

У п‘ятницю, 9 серпня, «Динамо» розпочало свої виступи у чемпіонаті України сезону 2024/2025. Оскільки матч першого туру було проти «Олександрії» було перенесено через виступи у кваліфікації Ліги чемпіонів, наша команда свій перший матч зіграла у рамках 2-го туру. «Біло-сині» завітали до Рівного в гості до місцевого «Вереса».

Динамівці прогнозовано заволоділи ініціативою з перших хвилин, відтіснивши господарів на їхню половину поля. Протягом перших хвилин суперники обмінялися ударами по воротах, але не в площину. Зокрема, у динамівців після подачі штрафного удару головою завдавав Попов, але вийшло невлучно. Незабаром віч-на-віч з воротарем вийшов Супряга, але Кожухар врятував свою команду. Але через кілька хвилин і він виявився безсилим, коли Шапаренко отримав м’яч в районі кута штрафного майданчика і красивим ударом перекинув воротаря, спрямувавши м’яч під поперечину – 0:1.

Згодом той же Шапаренко міг подвоювати рахунок, коли отримав передачу від Волошина, і з центра штрафного майданчика пробив трохи неточно. Після цього динамівці продовжили вести гру під свою диктовку, потроху збільшуючи кількість ударів по воротах суперника. Мали нагоди відзначитися з вигідних позицій Буяльський та Шапаренко, але трохи не пощастило. Виходив віч-на-віч із Кожухаром Волошин, але захисник «Вереса» підстрахував свого голкіпера. Супряга зробив замах, щоб завдати удару, але воротар господарів рукою вибив м'яч у нього з-під ноги.

А за хвилину до свистка на перерву динамівці провели прекрасну атаку, пройшли по центру, Шапаренко віддав на Буяльського, і той свою нагоду не змарнував, подвоївши рахунок влучним ударом низом – 0:2. Вже у компенсований час небезпечний фланговий простріл робив Дубінчак, але захисники «Вереса» змогли нейтралізувати загрозу.

На початку другого тайму відзначимо трохи неточний удар Брагару. Тим часом пристрасті на полі загострювались, гра ставала все емоційнішою. Рівняни докладали максимальних зусиль, щоб скоротити відставання у рахунку, і були винагороджені за свої зусилля. Нещерет припустився помилки, вийшовши за межі штрафного майданчика, він вибив ногою м’яч, але влучив у Шарая, і сфера залетіла у сітку – 1:2.

Одразу кияни збільшили оберти, Буяльський із вигідної позиції спрямовував м’яч під поперечину, але Кожухар у стрибку зміг його дістати. А коли й він був безсилим, «Верес» врятувала стійка після потужного дальнього удару Дубінчака! Близьким до успіху був Брагару, але не зміг переграти голкіпера після того, як Буяльський вивів його сам на сам з ним. Загалом, команди демонстрували цікавий та видовищний футбол з великою кількістю небезпечних моментів. Причому, у завершальні хвилини зустрічі м’ячем більше володіли господарі й одного разу ледь не зрівняли рахунок, коли удару завдавав Луан, але рикошетом від Тимчика м’яч полетів за ворота.

А вже у компенсований час Нещерет врятував динамівців від гола після удару з-за меж штрафного майданчика у виконанні Яго Сікейри. Завершилася ж гра виходом Пономаренка на порожні ворота та його ударом метрів з 20 – неточно.

Тож у підсумку, перемога «біло-синіх» – 2:1. Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України «Динамо» проведе у суботу, 17 серпня,теж на виїзді проти львівських «Карпат».

VBET Ліга. 2-й тур

«Верес» – «Динамо» – 1:2 (0:2)

9.08.2024. Рівне, стадіон «Авангард», 4509 глядачів.

«Верес»: 23. Кожухар, 17. Протасевич (71. Гакман, 46), 57. Мельник (99. Луан, 80), 3. Вовченко, 10. Кльоц (29. Кучеров, 46), 20. Яго, 33. Гончаренко, 77. Шарай, 11. Дахновский (91. Світюха, 78), 7. Степанюк (к), 87. Мрвальєвич (89. Гайдучик, 46).

«Динамо»: 35. Нещерет, 24. Тимчик, 4. Попов (40. Біловар, 68), 32. Михавко, 44. Дубінчак, 18. Андрієвський, 10. Шапаренко (76. Піхальонок, 46), 9. Волошин, 29. Буяльський (к) (17. Лонвейк, 89), 22. Кабаєв (45. Брагару, 46), 21. Супряга (99. Пономаренко, 82).

Голи: Шарай (62) – Шапаренко (15), Буяльський (44)

Попередження: Протасевич (30), Мрвальєвич (32), Степанюк (59), Вовченко (61), Гончаренко (74) – Кабаєв (10), Попов (34), Брагару (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер