VBET Ліга. «Ворскла» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

VBET Ліга. «Ворскла» – «Динамо» – 1:2. Звіт про матч

У рамках 24-го туру VBET Ліги київське «Динамо» завітало до Полтави, де зустрілося з місцевою «Ворсклою».

Господарі підходили до поєдинку, маючи безпрограшну серію з чотирьох матчів. До того ж звітна гра була для наставника команди Віктора Скрипника ювілейною, 100-ю, на чолі команд УПЛ, тож його підопічні напевно хотіли подарувати позитивний результат.

Футболісти «Ворскли» активно розпочали поєдинок, пресингуючи динамівців на їхній же половині поля. І доволі швидко господарям вдалося відкрити рахунок у зустрічі. На 13-й хвилині Ісенко вибив м’яча від своїх воріт, Степанюк зачепився та відпасував на Кане, а легіонер класним пасом урозріз вивів нападника віч-на-віч із Нещеретом – точний удар у кут із 15-ти метрів, і рахунок став 1:0.

Пропустивши, «біло-сині» почали створювати моменти біля чужих воріт. Після пасу Сироти з глибини з півкола перед штрафним майданчиком пробивав Буяльський, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. Ще в одному епізоді Беніто пробивав головою після подачі з кутового, але так само в рамку не влучив.

Господарі цілком могли робити ставку на контратаку, одна з яких ледь не стала гольовою. Найкращий бомбардир «Ворскли» Сефері отримав м’яча на лівому куті штрафного майданчика, закручував у дальню дев’ятку, але Нещерет у класному стрибку парирував.

Натомість киянам вдалося зрівняти рахунок. Буяльський розігнав швидку атаку по центру, віддав пас на Ваната перед штрафним майданчиком, а нападник узяв ініціативу на себе та завдав потужного удару в кут фактично без шансів для воротаря – 1:1.

Не можна сказати, що забитий м’яч додав динамівцям упевненості. Навпаки, у господарів було кілька чудових нагод, аби знову вийти вперед. Зокрема, Кане, отримавши м’яча на правому куті штрафного майданчика, безхитрісно пробив із перспективної позиції в Нещерета, а трохи згодом Пердута прострілив із правого флангу, Олійник не зміг замкнути п’яткою, а Скляр не зорієнтувався, щоб поцілити у порожні ворота з меж воротарського майданчика.

Перед самою перервою уже «біло-сині» могли забивати, коли Кабаєв змістився з лівого флангу та класним пострілом у дальній кут змусив попрацювати голкіпера. Відразу після поновлення гри уже міг забивати Беніто, який пробив повз стійку з меж штрафного майданчика.

Як виявилося, нігерієць пристрілювався. Минуло кілька хвилин, і динамівський легіонер усе ж забив. Після передачі Тимчика з правого флангу Ісенко парирував прямо на ногу Беніто. Перший удар нігерійця вдалося заблокувати Кравцю, але на добивання вже ніхто не встигнув зреагувати – 1:2.

Ще за кілька хвилин дубль міг робити Ванат, але на удар Владислава з гострого кута зреагував воротар. Біля протилежних воріт трохи не пощастило Павлюку, який замикав навіс із кутового, але м’яч пролетів над воротами.

У подальшому команди взяли паузу, без особливих моментів, яку «розбавив» Беніто. На 65-й хвилині нігерієць ледь не з центрального кола втік до воріт, але з межі штрафного майданчика пробив над воротами.

За десять хвилин до завершення основного часу гру було перервано через повітряну тривогу. Пауза затягнулася більше ніж на півгодини, після чого суперники повернулися на поле. Утім, змінити рахунок на табло не вдалося ані «Ворсклі», ані «Динамо», тож фінальний свисток арбітра зафіксував вольову перемогу «біло-синіх».

VBET Ліга. 24-й тур

«Ворскла» – «Динамо» – 1:2

04.05.2023. Полтава, стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського

«Ворскла»: Ісенко, Феліпе (Скляр, 38), Пердута, Кравець, Бацула, Челядін, Павлюк, Сефері, Олійник (Лопес, 79), Кане, Степанюк.

«Динамо»: Нещерет, Тимчик, Сирота, Дячук, Вівчаренко, Сидорчук Андрієвський, Беніто, Буяльський (Царенко, 81), Кабаєв (Волошин, 80), Ванат (Рамірес, 71).

Голи: Степанюк (13) – Ванат (24), Беніто (48).

Попереджені: Челядін (26) – Ванат (7), Дячук (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер